2009-01-30

HÖRDE JAG SPONSRING!?!

Mina ICEBUG är döda. Det var bett i dom en gång men nu har de inget bett alls. På fötterna sitter istället ett par trötta VJ Sarva. De var bett i dom ett tag men nu är de lika tandlösa som Shane MacGowan så sponsring av ICEBUG vore kanon.

PS1 Betalade räkningarna igår så det känns akut. DS1

PS2 Det var mycket räkningar. Jag gör vadsomhelst för att bli sponsrad av vemsomhelst närsomhelst. DS2

PS3 Kontraktsförslag skickas till fattig.rockrunner@broke.nu DS3

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ja killar ALLA kan ragga sponsor!

Unknown sa...

Jag har inte fått svar från Skottland än, men jag hoppas... Däremot kan min arbetsgivare troligtvis sponsra mig med en obetald semesterdag till skottlandsturen... vilken jävla tur.

Pälle sa...

Jag kan fixa gratis choklad och fri bastu när vi tränar på Djurönäset nästa gång Sen hittade jag några gamla tiishörts som det står Djurönäset 25 år på. Kan nog få loss dom gratis tror jag. Vi fyller 30 i år. Tyvärr är det bara 2 stycken så vi får slåss om dom. :-D

Anonym sa...

Men allvarligt - vad funkar "bäst" på ett lopp som Bamm? Jag har bara kört i ol-skor, och tycker att dom är kanon för ändamålet, förutom att det är jäkligt oskönt för fötterna, hälsenorna och vaderna. Funkar Icebug lika bra? Och är dom skönare? Eller är det bara en fråga om tycke och smak och individuell passform?

(Men egentligen är det ju mängden träning som är det viktigaste, vilka skor man har, märket på t-shirten eller strumporna är ju bara små detaljer.)

Såg förresten att Icebug ska släppa en ol-sko till våren...

AspLövet sa...

Pälle>> Jag kan sponsra dig. Letade igenom mina gamla nostalgi-lådor och hittade en oanvänd NOR-kompass (den klassiska tummodellen med gul-rött tumband) Inget du kan ha på fötterna men du kanske kan slå hål på den under nästa Bamm om du behöver något stärkande att dricka. Hör av dig om jag får sponsra med denna raritet.

P.S
Jag törs nog inte ge någon bubbel-garanti. Den har aldrig varit utomhus och kan nog chockas svårt av låga temperaturer.

Pälle sa...

AspLövet>> Vilken ära! Den hade jag behövt idag. Vinterserien i Nyckelviken. Började med att spika de 3 första kontrollerna. När jag tagit trean började ett mantra snurra i huvudet. "JAG är världens bästa orienterare, JAG är världens bästa orienterare..."

En av de sju dödssynderna är högmod va? Djävlar vad jag fick spö av den store orienteringsguden. Satan vad jag bommade efter det. Resten av banan var i form av:

Än slank han dit, än slank han hit, och än slank han ner i diket.

Jag är världens sämste orienterare. Jag är världens sämste orienterare!

Anonym sa...

När man spikar måste man tänka "Fan va usel jag e, måste skärpa mig å ta dem ännu bättre" Finns alltid sekunder att tjäna på att alltid vilja mer.

Pälle sa...

Jag tycker nog det bästa är att inte tänka alls utan bara springa med i flowet. Det är inte alltid det funkar men när det gör det så sitter dom där :-)