2008-08-08

14 PB

Efter att vi klippt backen upp till hotellet (vet inte om det var ett bra genrep men det kändes i alla fall lätt) får vi denna fina vy över LAPPORTEN. Vyer är något som man får mycket av under en BAMM-helg, om det inte är dimma förståss. Team Rockrunners (I) satsar stenhårt på årets tävling och bor på hotell Fjället. Likt värsta lyxiga OS-truppen ska vi servas med (jag har valt ut det viktigaste):

Vackert, Torneträsk, Lapporten, bekvämt, dubbelrum, wc/dusch, kabel-tv, baren Rallaren, sportshopen, hotellfoajé, dricka (varmt eller kallt) i Lobbybaren, brasa, panoramautsikt, Lobbybaren, barsortiment, fikabröd, smörgåsar, reception, sällskapsspel, kioskförsäljning, godis, glass, hygienartiklar, souvenirer, lobby, internet, konferensrum, bastu, solarium, styrketräningsrum och lekrum.

Vad får vi ut av det här då? Om vi tar bort det där med styrketräningsrum och lekrum blir det lyxigt värre. Någon kanske hänger upp sig på orden baren Rallaren, dricka (varmt eller kallt) i Lobbybaren, Lobbybaren (2 ggr!) och barsortiment men då säger jag bara - efter loppet finns alltid något att fira! I morgon 13PB...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hotell? Vilka lyxlirare! Nästa steg blir väl Bamm 30, så kan ni bo på hotellet hela helgen. Jag förutsätter i alla fall att rummet kommer hanteras i sann rock'n roll anda. En tv ut på parkeringen kan väl inte vara fel?

Med två veckor kvar till Bamm kan man för övrigt med spänning börja följa väderprognosen för Abisko. Enligt aktuell spådom kommer vi att få 8 till 13 grader
och mulet. Låter inte helt fel.

"Friday, Aug 22 More Details Mainly cloudy Low: 8 °C High: 13 °C"

/Krister

Pälle sa...

BAMM 30 nä du så kort kommer vi aldrig att springa. Långt längre längst och hårt hårdare hårdast är vår melodi. Vi försökte faktisk slänga ut en TV ur stugan 2006 men fegade ur. Från 2006 års prolog:

Eftersom vi är de hårdrockshjältar vi är försöker vi leva farligt och bete oss som äkta rockstjärnor. Måttot är ”Running and Sex and Drugs and Rock ’n Roll”. Fast det brukar inte bli så farligt efter två dagar i fjällen. TV:n satt fast i väggen och gick inte att kasta ut genom fönstret, det enda knark vi hittade var sportdryck och det hade vi fått nog av, brudar hittade vi inga heller (och de hade säkert inte velat ha oss, vi luktade rätt illa). Istället firade vi med en whiskyskål, nej inte en skål whisky, ett STORT glas, vi SKÅLADE i whisky. Samtidigt sköljde vi ner nötter, chips och godis med kall pilsner. Till vår hjälp hade vi Lemmy, Axl, Jimi, Bono, Jack, Johnny, Joe mfl som assisterade med rak och hård rock ’n roll på hög volym hela tiden.

Vädret är för långt bort. Jag åkte på en lättare förkylning och vilade igår och idag. Förhoppningsvis blir det ett lättare pass i morgon och då ska jag inviga de nya Rucky Chuckyrna. Fan vad hårt!

Anonym sa...

Förresten, jag är ju också en lyxlirare! Ett par år har jag flugit hem från Bamm, i år blir det flyg både dit och hem. Glassigt värre, men tåget har ju den fördelen att man slipper kroppsvisitation och röntgenundersökning. Med anslutningsbussar blev det endast marginellt dyrare än tåget, men något snabbare. Tåg och tåg, det verkar ju vara ersatt av buss, åtminstone norr om Kiruna.

/Krister