2008-10-25

LIVERESULTAT

Jag har inte hört något annat än att Tomas och Jonas kom iväg till OMM. Men OMM är ju inte OMM för inte så OMM inte OMM vore OMM så vettetusan OMM inte OMM är OMM. OMM det finns liveresultat från OMM finns dom på OMM-sajten. Just nu bör löparna ha börjat starta men än så länge är det heldött vid checkpointsarna. Vi, eller snarare ni, får se hur det går! Själv drar jag till Enköping för OK Enens alldeles för korta medeldistanstävling Oktoberracet så jag lämnar internetkollen i några timmar.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Aj då, Omm är avbrutet på grund av dåligt väder. Det låter till och med som att det kan bli svårt att ta sig därifrån.

Pälle sa...

Ja fy tusan vilket hemskt väder. Kollade just in videon och läste nyheterna på

http://www.sleepmonsters.co.uk/racereport.php?race_id=6846

Jag messade Tomas igår men fick inget svar. Får väl försöka igen och höra efter så de inte drunknat.

Anonym sa...

Har precis pratat med Tomas. Dom är välbehållna och just nu på en bensinmack i Keswick. De tog sig runt hela första dagen och har sovit på betonggolvet i en lada i natt. Lät ganska skakis men lättade att dom kommit ut ur området och ut till lite större vägar. Fortsättning följer...

Pälle sa...

Skönt att dom var välbehållnga! När man ser följande filmsnutt:

http://www.youtube.com/watch?v=o4aB50qNoz0

kan man snacka om att adventure-racing fått en helt ny innebörd!

Anonym sa...

Det var helt galet väder men ändå okej när man var ute och sprang trots att man ibland var tvungen att verkligen kämpa för att inte blåsa omkull. Det hade blivit jobbigt att sova i supair kan jag säga. Vi var tidigt in i natt lägret så vi han slå upp tältet. Jag var helt genomblöt i mina ombyteskläder efter bara en halvtimme i supair tältet. Det låg mest efter marken, bågarna i tältet lossnade hela tiden. Vi han gå över passet mot event centret innan dom stängde det. Där var det värre vindar än ute på banan. När vi kom tillbaks till EC så såg man alla bilar som var vattenfyllda då det var en NY flod som passerade över den lilla vägen mot EC. sedan blev det ca. 14 timmar i bilen innan vi kunde åka tillbaks till vårt hotell. Det kom 400 mm regn från torsdag natt till lördag natt. Det är tydligen 43 år sedan dom fick så mycket regn där på en och samma gång plus lite orkan vindar på det så blev det en ganska hård dag på fjället.
/mange