2008-11-14

HIGHWALLEY HILLS

Egentligen består högdalstoppsområdet av tre toppar men tittar man närmare på kartan så är toppen nere i sydväst på andra sidan järnvägen rätt hög den med. I morgon hoppas jag på att dom klämt in en tre-fyra högpoängskontroller i Highwalley Hills. Minst!

5 kommentarer:

Unknown sa...

Själva topparna är väl trevliga men det blir ju trista transporter från Ågestaskogarna och upp mot det hållet.. Eller det är kanske inte så långt från Farsta förresten, och lågpoängaren i Fagersjöskogen. Fan det kan ju bli en del vägspringa uppåt Pälles gamla hemtrakter... Jag hade ju gärna bara hållit till i Ågesta och söderut, men så roligt kommer vi ju inte få..

Pälle sa...

Man kommer ju en bit på sex timmar så man kan ju säga att vi ska springa rätt långt. Om man sen tänker på att haschhuset åtminstone ligger lite i mitten (i alla fall inte längst ut i kanten, typ uppe i norr) så känns det som att det finns en god chans att vi styr förbi Högdalstopparna och hamnar i Hökarängsskogen, Gubbängsskogen, Svedmyraskogen, ja fan kanske till och med hemskogen där natti-natti gick! Då blir nog Tomas vass, han fick ju några varv den gången! A-ha det var DÄRFÖR han körde långpass ;-)

Anonym sa...

Jag hoppas INTE att det blir en massa assfaltslöpning för då kommer det vara så j-a trist.

Nog för att de skogarna är fina men där imellan er värre.

Ne söder ut vill jag med farsta o hökarängnen som stads-ol delan.

Pälle sa...

Jag menade inte att jag vill dit upp utan jag skrev vad jag tror och befarar när man tänker på var TC är någonstans. Givetvis vill vi ner i storskogarna där det är mycket rötter, lera och vatten!

Anonym sa...

Men kommer vi att komma ner söder om väg 259? Typ Paradiset, Granby, Gladö? Där är ju skogarna hur stora som helst!

Rudan räknar jag i alla fall med.