2008-12-18

Långpass på lördag

Nästa gemensamma långpass är ju planerat till den 25 januari, men eftersom jag ändå tänkte köra ett lite längre pass nu på lördag så inbjuder jag alla intresserade att hänga på. Jag ger mig av från Hammarbyhöjden vid elvatiden (tiden kan förstås justeras) och är väl ute i minst två timmar. Skit i julstöket och häng med vetja!

8 kommentarer:

Anonym sa...

På Funbeat arrangerar dom ett ultralångpass den 28 dec. Start och mål vid slussen. Något för er tuffa grabbar?

Pälle sa...

Jag kör ett långpass i bilen till Kläppen vid den tiden. Kommer vi fram i skaplig tid blir det längdåkning på lördag eftermiddag-kväll. Blir med andra ord inte med på lördag. Fan jag hamnar allt längre efter i träningsligan. Men nästa vecka ska jag kämpa mig ikapp, längd längd längd :-D

Den 28:e är vi hemma igen så det skulle kunna vara något. Får kika på det. Är dock aningen skeptisk. Har en känsla (har inte läst på) av att Funbeats pass är mest asfalt och det lockar inte, inte alls faktiskt, men man kan väl ta och läsa på i alla fall. Gärna långt och hårt men det ska vara lerigt, rotigt och motigt.

s-kils sa...

funbeatpass tycker jag låter mycket roligare --- ;-)

Pälle sa...

Hur kan något vara roligare än lerigt, rotigt och motigt.

Jag glömde blött. Oj nu blev det ännu roligare!

Unknown sa...

s-kils: Den 28:e långpassar eller funbeatar jag (eller kalla det vad du vill) med dig... Det blir något helt annat än rötter och lera, kan jag ju säga...

Pälle: Lycka till med skidandet. Och det viktiga är inte vart i träningslistan man ligger nu utan hur fort man kan kuta i de skottska bergen i juni och i de lappländska bergen i augusti... Men det är klart, det har nog ett visst samband:-)

Till alla: Det verkar som att jag långpassar själv i morgon. Skyll er själva...

Anonym sa...

Är det LAMM på G ? Kul, då syns vi där.

s-kils sa...

face it Lars, nobody likes you.. förutom jag då. :-)

Anonym sa...

Peter o Tomas är redo att springa LAMM, LArs å Pälle är ett ? fortfarande, Jonas har en löpare på G så han springer han med.

I januari beställer vi flyg, boende och hyrbil.

Kom ihåg att vi bokar som grupp killar, så det om möjligt blir billigare.
Mail kommer efter nyår.

God Jul på er alla.