2009-03-26

SJÄLENS KRIGARE

I går tände själens krigare rökelse, satte på sig löparkaftanen och begav sig iväg ut på ett pass i Breviksskogen. Eftersom det var vår i luften bar det av i kärlekens tecken. Ut på vift, ut på ut på ut på ut på vift ut på ut på ut... Just som fåglarna kvittrade som bäst såg han isen smälta och barmarken komma fram. Själens krigare älskar barmark men den försvann på andra sidan krönet. Vem ska jag tro på, tro på, tro på när tro på när allt är så här... & ingenting vi nånsin med nåt menar.
En stund senare sågs vatten porla i en bäck. Själens krigare älskar vatten! Frukt grönt & vatten…aaaaaah Frukt grönt & vatten…aaaaaah
Själens krigare kom till ett ställe där en hemsk människa varit framme. Det är lätt att hata honom, hans vassa motorsåg och hans dumma dumma traktor som gör leriga spår och förstör men man ska inte hata (Everyone is Jesus, everyone is Jesus Everyone is Jesus Everyone! Everyone is Jesus, everyone is Jesus Everyone is Jesus Everyone!) men skogen var så fin och träden så höga. Själens krigare älskar dig och din såg lite mindre, så är det!
Vid Hampträsk gick solen, vars ljus ger oss värme och kärlek, ner och hela hemvägen sjöng själens krigare: Ber. Ber. Ber. Ber om ljus. Ber. Ber. Ber. Ber om ljus. Sedan var han hemma.

Over and out från en förkyld PÄLLE DI LEVA med snor i hjärnan.

PS Det blev 11,5 km på ungefär 75 minuter men tänk på att tiden har inget rum :-D DS

5 kommentarer:

Unknown sa...

OOOOUUUUMMMM....

Anonym sa...

Va lyxigt och få träna när det är ljust ute :)

Unknown sa...

Förresten, vem köper du rökat av Pälle?

Anonym sa...

precis, å gör du eget hembränt med eller?

Träna inte med snor i hjärnan pälle du blir så skum då ;)

Pälle sa...

Det räcker med sportdryck och snor!