2009-03-09

Veckans Rockrunners V.10



Jonas Möllare

Hans får denna utmärkelse för sitt heroiska insats på vasaloppet som gick senast.

Jonas har lagt ner sin skäl för att komma i sån fin form så att han kunde prestera på TOP, med mängder av skidtimmar i spåren och långa resor för att komma till spåren så fick vasaloppet en snörplig avslutning efter 2.12tim och 34,5mil i Risberg.

Jonas hade då veckan innan börjat känna att kroppen var lite olustig, men trotsade sina känslor och stod ändå redo att starta.
Redan i första backen där många blir stående i kö så började Jonas blöda näsblod.

Men lite blod hindrar inte en tuff kille som Jonas inte, nä han fan skidade på som om inget hade hänt och slet som ett djur genom Smågan och Mångsbodarna, som bäst låg han på en 1538 plats och det med blodiga handskar och blodig haka.

Men klok som han är så klev han av i Risberg och det för att han insåg att skulle han fortsätta så skulle inte bakomvarande kunna få njuta av fina vita spår. Kroppen sa vid detta tillfälle till Jonas att nu räcker det. Det kommer fler tillfällen och det lyssnade Jonas på.

Jonas är där med den tuffaste killen vi har i Rockrunners och han backar inte för lite blod inte, en sann Rockrunner e han.

3 kommentarer:

Pälle sa...

Kommentarer från magistern:

Rubrik - bra
Bild - mycket bra
Nominering - grym
Text - fantastiskt

Tomas får därmed MVG i betyg. Enda klagomålet blir en varning för den sena inlämningen men det får gå för den här gången!

Kommande skribenter:
V11 Jonas
V12 Lasse
V13 Peter
V14 Pälle
V15 Tomas
V16 Jonas osv...

Tomas sa...

Tack magistern =)

Anonym sa...

Tomas, va du e snäll :)