2009-04-16

TIOMILAREPET

På världshistoriens 32:a (som borde varit typ mitt 22:a) Tiomilarep kom undertecknad näst sist på första sträckan. På andra sträckan plockade Fredrik en plats men likförbannat kom IFK Enskede näst sist. Visst är det så att ett dåligt genrep ger en bra premiär?

Premiär? Med 24 raka Tiomila och 25 sträckor kan det väl inte vara premiär? Du jubilerar med din 25:e raka tävling och är fanimej lika rutinerad som en gammal teaterräv. Tänk Dramaten, tänk Börje Ahlstedt, han river minsann av replikerna utan att bomma! Nä bättre upp, tänk rockenroll, tänk Motörhead. Du är tamejtusan som en tokladdad Lemmy som tar i från tårna på världsturnéns 318:e spelning. Där kan vi snacka rutin och där är du!

Men jag har inte orienterat i Skåne på säkert 15 år ju. Vaffan nu! Kom nu inte och säg att du är nervös! Nervös, nja, näe, kanske inte, men jag bommade ju igår och på lördag är det 18 km och mörkt! Ge dig! Tänk på att du är hur bra tränad som helst. Dessutom har du lånat in en värstinglampa med massor lumens, candela, lux och sånt. Det kommer att vara dagsljus där du blåser fram och glöm inte att det är häng!

Inga kommentarer: