2009-08-17

CAVA

Om Team Rockrunners V såg säkra ut på skuggbilden fanns det en till som uppenbarligen var än mer segerviss. Denna avslöjande bild är tagen på Kirunas systembolag klockan 14:06 på torsdagen. Han sa att Cavan (för övrigt enligt säkra källor det enda bubbelvin sålts på det bolaget sen Melodifestivalen 2008) var till brudarna men nog känns det som att Krister "Rocker" Svensson i lag "Nästan kalfjäll" var tämligen säker på att slå Team Rockrunners V!

4 kommentarer:

NOLLKOLL sa...

Vi hörde talas om er hårda batalj när vi fick ta del av bubblet i stuga 10 efter loppet (tillsammans med lag "Nästan kalfjäll" och lag "Långstrumpan och Syster Yster"). Bubblet smakade gött och sällskapet var av bästa kvalitet!

Rocker sa...

Cavan smakade bra, särskilt tillsammans med trevligt sällskap och ett resultat som vi är riktigt nöjda med.

Spekulerade innan om en placering kring tionde, men vi lyckades alltså slå några av de lag som jag på förhand räknade som klart starkare. Saab-Salomon, Glommershus och Lundhags var ju way ahead, och även Fågelvägen och Cambridge gick klart starkare än oss. Men efter att Cambridge diskats slutade vi femma och var riktigt nöjda med det.

Visst har vi tagit rygg ibland, och dom sista kontrollerna bevakade vi bara vårt något futtiga försprång till Rockrunners, men vi skäms inte allt för mycket för detta ;-)

Väl mött på kommande tävlingar!
/Krister

Pälle sa...

Klart ni inte ska skämmas. Ni ska vara stolta. Det är precis så slipstenen ska dras. Taktik taktik och åter taktik!

Jamensermanpå Team Rockrunners V är nu på sjätteplats. Diska nån till så kommer vi topp V helt enligt målet :-D

Märk väl att Team Rockrunners firade som äkta arbetare med ÖL!

Anonym sa...

Tydligen dricker min make mer på fjället än vad han gör hemmavid, hmmm. Nåja, när han nu var så duktig så får det var Ok!