2009-09-28

BAMM-TJUGOÅTTA

Det blev lite trassel vid målpipningen så Kalfjällen snodde åt sig segern med en sekund. Vi var så trötta så ingen orkade protestera. Efter fotografering låg vi länge i gräset och bara njöt av chips, torkat renkött, godis, bananer och allt som serverades.

Dagens sista uppoffring var att ta sig genom utrustningskontrollen. Det gick bättre än incheckningen på Arlanda så vi haltade ner för trappan mot hotellrummet. Den efterlängtade bastun var närmare än någonsin men hemsidan måste uppdateras först. Vi tankade upp det som skulle bli den sista bilden. (Guuuud vad han tjatar!)

Bastun var skön och ölen var fantastisk men d-lar vad det sved i ryggsäcksskavsåren! Trots att jag inte behöver särskilt mycket schampo i mitt lilla hår så var den upplevelsen tio gånger värre än vurpan (vurporna) på fjället och alla klättringar tillsammans.

Vi haltade tillbaks till ett illaluktande hotellrum. Vi packade ner de de äckliga kläderna i påsar, öppnade fönstret och haltade iväg till prisutdelningen där vi lyckades knipa åt oss ett par för små sulor i utlottningen. I villervallan där någonstans tappade jag bort kameran. Sluta tjata sa jag!

OK, jag återkommer i morgon...

Inga kommentarer: