2009-10-08

BACKINTERVALLER

Vid gårdagens backintervaller runt Kvarnbergsskolan vann Team Rockrunners 2,5 (halva team V) mot Gustavsbergs 12-13 åriga handbollsflickor med 3-0 i backen i mitten. Tjejerna fnissade och fnittrade och tyckte att den där killen (de sa faktiskt killen och inte gubben!) sprang fort men de försökte i faktiskt hålla jämna steg. De kunde såklart inte hålla det patenterade höga Rockrunnerstempot men bara för att de försökte får de massa kred!

Däremot var det värre i cykelbanebacken närmast centrum (längre till höger på bilden). Där huserade Värmdö Hockeys 14-15 åriga håkkylirare. Jag säger bara fy fan vilka veklingar! Att säga att jag sprang ifrån säger liksom ingenting. Fan gammelmormor med rullator skulle dundra ifrån de grabbarna fett! Det var till och med så illa att flera av boysen gick i backen och de flesta fuskade genom att inte köra hela vägen till toppen. Å andra sidan kanske det inte är så konstigt när tränaren (han var säkert fet och rökte) satt i bilen nedanför backen och väntade. Resultatet blir att Team Rockrunners 2,5 vann med 5-0 på WO.

Avslutningsvis kan man säga att det var ett hyffsat stabilt backpass med 11 intervaller, 290 meters stigning, 6,9 km inklusive upp och nerjogg. Maxpuls 178 på den 7:e och den sista intervallen.

1 kommentar:

Rocker sa...

Dagens ungdom, kul att flickorna kämpade i alla fall.

Och Pälle ligger i, imponerande. Själv lider jag av svininfluensa, mycket på jobbet och mycket att göra hemma.