2009-11-20

C-IX

Vi lämnade karta B men hittade inget stup vid kartkanten. Skogen tog visserligen slut men istället för ingenting fanns där en massa hus och en väg som tog oss till en större väg. När vi passerat den större vägen kom en mindre väg, mer hus och sen nerförsbacke till pendeltågsspåret. Det blev trapporna upp till bron över spåret, säkert en höjdkurva, fan vi skulle tagit vägen ovanför parkeringsgaraget - bom på säkert en 45 sekunder eller nåt.
Väl nere på andra sidan spåren kom vi in i gamla sköna Rudans Gård. Här kan jag nästan säga att jag har hemmaterräng efter alla tävlingar, träningar, tiomilastarter, skid-km, svensexor (med femkamp), årsfester (med plojorientering), mountainbiketävlingar och ja vad har jag INTE gjort här?

Hemmaterräng(?) betyder givetvis risk för bommar. Bäst att vara vaken, särskilt eftersom jag springer med två som litar litade på mig. Men det är inte lätt att spika på beställning så vi missade givetvis lilla sankmarken vid 19b. Följde branterna lite för länge och sen såg vi ett större kärr och fick vända om.

Efter det lyckades vi bättre. Vänster, höger, vänster, upp, ner, hit och dit på rätt stigar. Tamejfan om vi inte klev av dom på rätt ställe också! Vi tog 19a och 18 på ett mer eller mindre perfekt sätt så efter 24 minuter lämnade vi karta C för långsträckan till...

Inga kommentarer: