2009-11-16

Vägvalsanalys för Team RR II

Vår plan var följande:

Start
Karta: E
Karta: B
Karta: C
Karta: D+kontroll 31
kontroll 32
kontroll 41
Karta F
kontroll 81
Mål

Nu blev det ju inte så då vi inte hittade rätt på karta F. Kan ju säga att som erfarna orienterare att det inte var lätt för ens oss att hitta i Ågestaskogen. Tittar man på en orginalkarta så kommer ni förstå när ni ser alla andra stigar som inte finns redovisade på den som vi hade tillhanda. Men det var ju lika för alla i alla fall.


Vår rutt blev till slut som följande (se nedan). Om vi gått i mål med de kontroller vi tagit utan att bli sen skulle vi fått ihop 490p. Vår planerade rutt som säkerligen skulle ha fungerat om allt klaffat för oss hade gett oss 590p. Men även om saker och ting inte gjorde att vi han ta allt så var vi nöjda med att få assistera våran Pälle istället. Vi insåg väl att när vi var 5km från mål så hade vi 25min på oss innan 18.00. Så hur som hade vi inte fått de 490p vi skrapat ihop för vi skulle fått minst 200p minus, dvs att vi skulle blivit 10min sena.

1 kommentar:

Per J. sa...

Vi hade också stora problem i område F. Vi tog 27C men hade dålig koll på stora stigen som gick från SO till NV (kändes som kartan och naturen inte stämde helt), så vi cyklade därifrån så fort vi kunde. Tyvärr gjorde det att vi missade 41 och 42 nord och väst om F och dem hade vi behövt. Men kul var det!