2010-02-12

VECKANS ROCKRUNNER V1

Kikade ut genom fönstret för en stund sen och såg Lars stå kvar vid skampålen (i äldre tider även kallad stupa, spöpåle och kåk). Trots att det stod några snubbar och (jag gav upp för länge sen) och kastade stenbumlingar och skållhet olja stod han kvar. Han skämdes förmodligen inte ens eftersom han är den hårde djävel han är.

Men vänta... Vid det här laget borde man säga VAR en hård djävel! Men vänta lite till... Var är han? Jag ser honom inte genom fönstret längre. Snubbarna ser ut att städa skampålen för att göra den klar för Tomas. De tar bort de stora stenarna och heta oljan. Nu lägger de fram slangbella, smågrus och en hink kallvatten. Det ser ut som att Tomas får pisk om han inte lagt ut någon VRV6 innan måndag.

- Men det är inte därför du är här? (såg nyss Killing i Manegen)
- Nej!
- Du är här för att utse veckans Rockrunner?
- Jomen!
- Tysk techno som hämnd på Lars?
- Tänkte det först men jag kan ingen tysk techno!
- Vad blir det då?
- Dansk Dynamit!
- Dansk Dynamit?
- Ja!
- Vaddå ja?
- Dansk Dynamitrock!
- Inte Kim Larsen?
- Naej for hilvete!
- Hvem do for satan?
- Disneyland After Dark
Nu när Disneyland After Dark släppt en THE OVERMUCH BOX* som spänner över hela deras 28 år (varav 25 års skivutgåvor) långa karriär är de fan lika rutinerade som team Rockrunners fan. Rutin är bra, det vet ju alla. Smaka på ordet, rutin, RUTIN, RUTIN, RUTIN, RUTIN!

Rutin betyder som alla vet uthållighet, visdom, ölsinne, snygghet, morgonpigg, hårdhet, benstyrka, hårsvall, orienteringssäkerhet och inte minst snabbhet. Allt det har Disneyland After Dark så de platsar mycket mycket bra som Veckans Rockrunner vecka ett 2010. Om någon tycker något annat säger jag bara "PERIKLES HVORNAAR SMAGER EN TUBORG BEDST? HVERGANG!"

* 12 platter för 399 spänn på CDON - köp, köp, köp!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vafan killar, det är ju ingen ordning på VV, kan ni för i helvete inte hålla er till den vacka som är just nu???????

Pälle sa...

Vafan anonym, det är ingen ordning på din stavning. Vacka vafan är det för nåt???????