2010-03-15

TEAMTRÄNING HOS TOR

Undertecknad var igår på plats i Bromma och kan rapportera att: Samlingen var strax före 9, starten var 9:03, vädret var på topp, Tor, Jonas, Krister och Pälle var där, kartan var färgkopierad, underlaget var isigt och vi startade.

Dessvärre satt fortfarande min hosta kvar i bröstet så efter tre ynliga kilomtetrar lade jag av och sprang hem (till Tor). Därför så kan jag kan inte rapportera från själva passet. Däremot kan jag rapportera att de som så småningom kom hem (till Tor) betedde sig som tonårstjejer. Det fnittrades så till den milda grad att jag förstod att de haft det underbart på sitt vårpass. Om någon inte ser Tor, Jonas och Krister som tonårstjejer säger jag istället - kalvar på grönbete. Det muades så till den milda grad att jag förstod att de haft det underbart på sitt vårpass. Om ni fortfarande inte känner igen Tor, Jonas och Krister så säger jag istället tänk er tre Rockrunners som sprungit i vårsolen i två timmar och vill springa mer. De har spring i benen, sol i sinnet och gräs i blicken, som kalvar på grönbete alltså. Antar att det framgår hur avis jag var...
De tre musketörerna och nån fotgängare sticker iväg (nåja inte gångaren då) efter 3 km.

Eftersom jag bastat klart (i en timma, nytt rekord för i år) värmde jag Tors färdiga (supermumsiga) köttbollsgryta och väntade in tjejerna/kalvarna. Trimtex-kartongen som Tor hämtat hos Tomas öppnades och nu blev alla fyra som tjejer/kalvar igen. Det var till och med lite FAB-5-varning när vi testade den nya rockrunnersoutfiten. NÄMEN GUUUUD VA SNYGGT ALLTSÅ!

Om vi inte vinner, vadå OM? Då säger jag mot förmodan inte vinner, jaså inte MOT förmodan heller, vad säger vi då? Jaså rubriker, tydligen kommer det att bli rubriker 2010. OK vad sägs om:

SNYGGAST, VACKRAST OCH BÄST

DE KOM SYNTES OCH SEGRADE

VANN MED STIL

För att hålla våra kära läsare, med- och mottävlare på halster (det är ju inte bra om ni/vi/de blir för avundsjuka) sparar vi på det där med bilder. Vi lägger helt enkelt ett stort brunnslock på tillsvidare!

8 kommentarer:

Krister sa...

Pälle - du var saknad ute på rundan. Det episkt fina vädret och omgivningarna förtjänade betydligt fler bilder än den ensamma bilden av tre bortflyende löpare. Och visst fan var man som en kalv på grönbete!

Nästa teamträning kan bli söderförort. Preliminärt 1 maj.

Tomas sa...

Fint då kommer jag :)

Pälle sa...

Nästa teamträning i söderförort MYCKET BRA

1 maj är dock inge vidare bra då det är Tiomila då. Helgen efter är bättre (om vi nu inte ska springa Lidingö Ultra men det är ju så himla poppis och dyrt så ska vi nog, väl, kanske inte).

Krister sa...

Nästa teamträning - preliminärt 8 maj kl 8 (skönhetssömn är väl bortkastat på det här gänget?). Innan dess ska vi köra Ursvik ultra, Pälle har kortbyxepremiär, och det ska springas 10-mila.

Men än så länge är det preliminärt. Mer definitiv inbjudan görs proffsigt på funbeat vad det lider.

Jonas sa...

Låter bra oavsett datum, man prioriterar ju laget först eller hur :)?

Jonas sa...

Jag kommer springa Munkastigen den 24 april, ngn som vill joina?

Lars sa...

Jag kommer!

Pälle sa...

Jag kommer till teamträningen men avstår Munka (som annars verkligen kan rekommenderas, ett synnerligen kul lopp).