2010-06-07

VECKANS ROCKRUNNER V18

Tor "Watt" Nordqvist cyklar så fort och länge i sin jakt på Vätternrundans SUB8 (eller 7 eller 9 eller nåt annat snabbt) så det känns som att V18 blivit bortglömd, nedtränad, punkterad... Nu rycker webmastern ÅTERIGEN in som räddande ängel och utser enväldigt veckans Rockrunner.
Eftersom Tor cyklar så mycket att han cyklat vilse och Giro d'Italia just börjat så fick det bli något med cykel. Själva Girot var för enkelt och Gustav Larsson hade ännu inte vunnit sista etappen (man kan ju inte utse nån i förväg ju) så det fick bli TOMMY PRIM som faktiskt vann etapp ett 1983. En liten extra anledning är att unge herr Webmaster faktiskt hade Tommy Prims och Alf Segersälls autografer på liknande idolkort på tidigt åttiotal.

8 kommentarer:

Pälle sa...

Tåclips fan det var tider det!

Lars sa...

En liten mötte Lassie i sammanhanget är att min käresta Sofia hade Tommy Prim som träningskamrat i sin cykelklubb i Varberg. Det var ju rätt coolt...

tornord sa...

Aj aj, dags att skriva. Håller med om att det blivit lite väl mycket cykel sista tiden. Man snart är det vättern och sen blir det rockrunning ..

Pälle sa...

Det blir aldrig för mycket cykel men det kan däremot vara för lite löpning :-)

Lycka till på Vättern! Var det SUB8 eller 7 eller 9?

Glöm inte att skriva om VRV25 (inte långt dit nu)

Sen får Jonas (v21) och Lasse (v22) ta sig i kragen. NI LIGGER EFTER!

Sen är Peter på god väg att ligga efter, bara 4 dagar kvar på vecka 23!

Skärpning god damn it!

Jonas sa...

Jag är på G bara helt galet mkt nu......

Lars sa...

Hur kan det vara jag igen? Jag skrev ju nyss.

Nu får du allt tjata ordentligt om det ska bli nåt. Känner att jag behöver någon sorts morot också för att motivera mig liksom... Kom igen nu Pälle! Vad har du att erbjuda?

Pälle sa...

Jonas>> Bra! Bit ihop - härda ut, ungefär som på BAMM.

Lasse>> Hur kan det vara jag igen? Det är för att du skriver 2-3 veckor för sent! Du skulle tex skriva V15 men skrev först när vi skulle till Krister och det var i vecka 18. Nu är det på väg att bli så igen. Bit ihop nu och gnäll inte!

Vi kan säga såhär om du INTE skriver så tvingar jag med dig på nån karusellrockskonsert eller nåt annat hemskt :-D

s-kils sa...

oj fan så spänstig han såg ut på åttiotalet! med brunt hår dessutom!dock får väl erkännas att han fortfarande (förra året) var rätt så spänstig även om kaggen var större och håret gråvitt. :-)