2010-08-16

TEAMTRÄNING

Den sista "seriösa" träningen inför BAMM genomfördes från Lasse & Sofia och tog oss bort runt Källtorpssjön. Lasse tog täten och svängde än vänster och än höger. Pälle lade sig rutinerat sist och slängde upp mobilkameran då och då.
Efter en 2-3 kilometer var det dags för ett sedvanligt självporträtt. Brydde mig inte om att stanna så det blev lite suddigt. Å andra sidan gick det inte så fort så det blev ju faktiskt bara lite suddigt!
På andra sidan Källtorpssjön började vi kolla efter nakengubben men han lyste med sin frånvaro. Utsikten över sjön var dock densamma som förra gången.
Eftersom Pälle gillar naket (nåja nakna tjejer är ju att föredra men allt funkar) och missade det nakna förra gången stannade han en extrastund och vände på några stenar men hittade inget naket så långt ögat kunde nå.
På slutet "ökade" (från 6:11 till 5:13 till 4:21 min/km) team X. Kycklingarna och sambosarna tuffade på i samma fart och kom strax efter i mål. X visste att det inte gått särskilt fort och att de andra aldrig försökte haka på men valde ändå att passa på att dryga sig. Ända tills det visade sig att Tor skulle kuta hela vägen till Bromma och Lasse/Sofia dänga i med en extra sväng.

Tack för en trevlig kväll!

Inga kommentarer: