2010-11-22

RBT-MARAN

Vad hände i lördags? RBT-maran gick av stapeln, 22 varv i Hammarbybacken i +1, slask och blåst. Ingen rockrunner på resultatlistan. Mats Nord, Ladonia Fellrunners på 9:e plats, det är grymt bra. Imponerande!

Själv satt jag nere i källaren på trainern. Vågade mig inte ens ut. Har aldrig kommit mig för att köra långpass på trainer förut. Det var ok, hade TV:n på som underhållning.

6 kommentarer:

Lars sa...

Jag joggade runt lite där i backen och kollade in de som sprang/gick. Det var inte så många...15-20 stycken kanske. Och ingen Pälle. Vädret var inte så illa för löpning. Lite blåsigt på toppen. De som sprang verkade glada. Jag var ännu gladare för jag joggade vidare hem och kollade på skidåkning.

Pälle sa...

Jag säger som Uffe Lundell "En inställd spelning är också en spelning"

Nä jag kände mig faktiskt lite småkrasslig och ställde in RBT. Benen var faktiskt sugna hela veckan och det var därför jag slängde in en anmälan. Men framåt torsdagen smög sig nåt skit som ännu inte vare sig har kommit igång på riktigt eller försvunnit. Lite halsont och lite snuva varken mer eller mindre. Borde säkert kunna rassla av ett lugnt pass men det har inte blivit så helt enkelt. Någon RBT var det i alla fall inte att tänka på.

Grymt imponerande av Mats och ännu mer imponerande av segraren. Att gå under 4 på 42 km bergsmarathon är bra fan!

Lars sa...

När det gäller Ulf Lundell hade jag föredragit de inställda konserterna...

Men du gjorde helt rätt i att stanna hemma Pälle. Sugna ben ska man inte lita på.

mange A sa...

Kan ni stänga av Hellström. Så fort man går in på er fantastiska sida så startar denna låt av denna man. Jag har fått nog nu.

Pälle sa...

Mera Håkan!

Jonas sa...

Håller med Mange!