2010-11-10

SPEKULATIONER

På lördag ska vi springa här, nej här, nej här sa jag, ja och här, och här med, här är det djävligt backigt, ett område med mycket asfalt, jo men knepig skog också, fast kartan har ju inte 28:500-del för den är ju två kartor i 50:000 och 15:000 glöm inte det!

5 kommentarer:

Lars sa...

Jag spekulerar fram en kontroll i Vitabergsparken, tre i Nyckelviken, en i Saltsjöduvnäs, fyra ute i själva reservatet, en i Årstaskogen, en i Hemskogen (Enskede), en i Örby slottspark... Resten i en klunga i Sjöstaden... Fina asfaltiga transportsträckor. Ja, så lär det bli...

Var är ölinbjudan webgubbe? Sover du på jobbet?

Krister sa...

Jag spankulerar och kompletterar med en kontroll på Långholmen, en i tanto och en i Vinterviken. Ja, så lär det bli...

Ölinbjudan!!!

Pälle sa...

Sover inte men käkar pang-kakor och ärtsoppa fan!

Ölinbjudan is coming rajt up fan!

Lars sa...

Ska man kanske spenkulera om att det kan vara så mycket upplyst transportsträcke-bostadsområdes-löpande att det är värt att bara köra med liten petzel och inte släpa runta på storlampan... Ja, vad tror ni va?

Pälle sa...

Storlampa behövs nog ändå alltså. Även om det ser ut att bli en del transportlöpning emellan så är skogarna där kontrollerna sitter rätt mörka. Glöm sen inte att kontrollerna inte har reflexer utan bara skärm och si-enhet det är fan inte lätt att hitta med en liten petzl (petzel petzell, pettsel whatever...)