2010-12-08

IRON MAN

KRISTER påpekade för någon VECKA sedan att DOUBLE DECA IRON MAN pågick i MEXICO. Man kan tro att IRON MAN är här för att hylla IRON MAN som tagit sig runt 20 IRON MAN men det är ju bara nästan lika jobbigt som ett BAMMIRON MAN är inte här för att hylla någon IRON MAN. Nä för IRON MAN är här för att han är UTE efter de som ännu inte utsett VECKANS ROCKRUNNER. Jonas V42, Peter V44, Tomas V48 är illa ute... sen är det Jonas igen med vecka 49... fyra dagar kvar...

Förresten, lägger man till IDE mellan MA och N blir det IRON MAIDEN!

2 kommentarer:

Krister sa...

Fan va mycke länkar!

Och alla har säkert sett att svenske Greger gick i mål i söndags, efter knappt 21 dagar på tävlingsbanan (fast han var i och för sig inte på tävlingsbanan hela tiden, smet tydligen iväg på restaurang för mat och bira och för att bryta tristessen vid ett tillfälle).

Men det finns fortfarande fyra deltagare kvar i tävlingen. Håll tummarna för John Price, för närvarande på sista plats och med 319 varv á 2 km kvar att springa... Att han ligger på sista plats förklaras antagligen av att såväl simning som cykling var relativt nya grenar för honom, som aldrig tidigare gjort någon Ironman. John är dock en erfaren ultra-löpare.

Tävlingen pågår fram till den 12 december, varför det nog blir svårt för John att hinna klart innan repet dras. Och om John bara har typ 30 mil kvar att springa när repet dras, kommer han då att bli lika besviken som vissa vasaloppsåkare i Evertsberg???

Unknown sa...

Och om man lägger in sill, saltstänk och skepparmössa mellan Iron och Maiden blir det Håkan Hellström.

Du kan slappna av med bloggandet nu Pälle, Håkan har trillat bort från förstasidan för längesen