2011-02-07

VR 4 Ursvik Ultra 75km (låååånglök)


Vad var det Pälle sa en gång i tiden, hård, hårdare, hårdast? Tycker att Teamet har blivit riktigare glidare och bekväma. Deltagarna i Teamet åker till Japan, Dubai, Åre och Alicante värsta jetsets! Nä nu är det dags att visa det Pälle påstår, på med blåstället och anmäl er till Ursvik Ultra 75km. Jag vill speciellt se Tomas springa! 27mars Gubbs!

8 kommentarer:

Pälle sa...

Stafett va?

Lars sa...

Vill du köra 75:an Jonas? Fan det är tufft.. Men vi är ju tuffa (brukar vi säga). Fifan!

Jonas sa...

Tänkte att man kunde ta det som ett riktigt låååångt förnedrande lökpass. Skämt åtsidå, utan att vara helt på topp blir målet bara att genomföra, Ja jag skall köra 75-klassen!

Tomas sa...

75km?, denna tävling hade jag inte planerat in. Hade snarare varit mer sugen på stafetten. Halvan kan jag tänka mig men att köra 75km är för tidigt på året för mig. Men Jonas du ska väl visa vart skåpet ska stå, så kör på du och visa vägen för oss andra :)

Lars sa...

Fifan! Det där måste jag tänka på... 45:an kanske...

Lars sa...

Det löste sig snabbt. Jag är ju i Oslo den helgen (inget träningsläger)... Är det ingen som vill köra Munkastigen istället. Jag har aldrig kört det och är sugen.

Jonas sa...

Jag vill köra Munka, datum?

Pälle sa...

Jag är inne på att köra Munka. Det verkar dock som att det inte finns något datum ännu. De är inte så lite hemliga i Laxå! Munkastigen-länken till höger går till en sida som inte finns och när jag sökte efter Laxå OK som arrangerar hittade jag nada. Men det brukar ju vara i slutet av april va?