2011-07-15

O - OMM

Om inte OMM vore OMM skulle inte BAMM vara BAMM eller LAMM vara LAMM! Om någon inte vet (och inte orkar klicka på länken) vad bokstäverna OMM står för så kan jag informera om det nu. OMM är alltså en förkortning för Original Mountain Marathon vilket betyder att det är ett tvättäkta original. Eftersom OMM föddes 1968 är OMM lika gammal som Jonas så i år arrangeras tävlingen för 43 gången! Hetaste samtalsämnet på kontinenten just nu är inte deltagarantalet, vädret eller något annat (o)väsentligt utan att det ryktas om att Ladonia Chickenrockers tänker ställa upp i B-klassen!

5 kommentarer:

Jonas sa...

Om Pälle skulle träna lika mkt som han bloggar så skulle han vinna 70-klassen i BAMM nä inte vinna men pallen kanske? Om Pälle deltar i OMM så skulle han säkert tänka om, Om Pälle struntar i lådvins semestern så kanske det blir bättre en fjolårets placering kanske värt att tänka om? Om Pälle inte skrev så mkt rolig D=dynga här på bloggen så får vi andra tänka om! och till sist tänk om nu Pälle och häng med på en resa till OMM i höst.

Tomas sa...

OMM Pälle bara fick så skulle nog han tänka OMM, men orginalet är faktiskt KIMM och inte OMM.

Pälle sa...

Var kimm före omm?

I morn blir det öl-öppning nä ölöpning ska det stå på Mörtö-Bunsö en halvstor ö strax söder om nämdö.

OMM!?!

Pälle

Tomas sa...

Kimm var namnet innan de bytte namn till OMM =)

Pälle sa...

Visst fan ja nu när du säger det så tänds nån lite klocka i bakhuvudet. KIMM karrimor international mountain marathon va?

Är Kim en kille eller tjej? (avsnittet i solsidan där Fredde bjuder hem Kim på romantisk lunch)