2011-08-19

KARTAN DAG 1

Jo då var frukosten nedtryckt i skrinet. Gröt, äggröra, bacon, Prins-Daniel-korv sköljdes ner med juice och kaffe. Det var jobbigt att äta så vi koncentrerade oss på att analysera kartorna för dag 1. Ser det inte långt ut? Jo och högt och brant och blött och upp där och ner där och där är det nog dimma och Kårsavagge igen jajemen. Banan är 70-klassens, chickenbanan 50-klassen går till kontroll 45 och får passera Björklidens högsta topp Latnjatjårro innan de kör till 65:an och samma avslutning. Nu är det enåenhalvtimmas ångest kvar till start!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, bekanta marker minsann, man blir ju inte ens rädd av att se kartan längre! Kluriga sträckningar mellan 1-2 och 2-3, blir intressant att se era GPS-loggar sen!

Jävlans avis man är här nere i snårskogen, men själv är jag alldeles för otränad för BAMM nu. Tröstar mig med en avklarad jägarexamen i helgen, har perforerat mången pappälg..

/Anders Bjerg

Krister sa...

Mors Anders. Visst var det bekanta marker och kontrollpunkter, inga konstigheter i vägvalet heller. Men väldigt mycket höjdmeter!

Kul att det verkade gå bra för Ulrika också, och grattis till skjut-examen.