2011-10-17

TEAM ZIGGY

För att inte stöta oss med några sponsorer och känna oss allmänt äckliga skrotades Team Gary Glitter innan det startades. Det är fortfarande så att Pälle påsar ihop med Fredrik från Team Glitter och Glamour men teamnamnet har nu blixtsnabbt ändrats till TEAM ZIGGY. I det nya teamet står Pälle för håret (peruk på huvudet) och sminket medan Fredrik står för glittret och glamouren så det blir ju bättre än bäst. Nu ska vi bara sy upp varsitt löparställ med paljetter och köpa peruk!

5 kommentarer:

Krister sa...

Bra! Ziggy förefaller ju mer beundransvärd är Gary.

Lars sa...

Det där är väl Alladin Sane...

Nya texten i bilden blev snygg!!!

Pälle sa...

Alladin Sane men vaffan jag sökte ju på Ziggy ju. Jädra gooooogle! Men den där Bowiefiguren är ju åxå rätt glittrig. Å sen står väl Alladin Sane för A Lad Insane p det stämmer väl rätt bra på muppar som kutar höstlunken!

Pälle sa...

Nya bildtexten blev snygg. Jo jag håller med. Hittade typsnittet när jag försökte göra bilden större. Förutom att bilden är för liten tycker jag faktiskt nya layouten är bättre. Bredare texter = snyggare inlägg, tycker i alla fall jag. Jag ska försöka kirra i ordning bredden på bilden (är det någon förståsigpåare som vet hur man gör får han gärna höra av sig).

Sen håller sig Tomas borta från inställningarna i framtiden då rå ;-)

Co-manager Team Glitter & Glamour sa...

Team Glitter & Glamour låter meddela att det är med stolthet Fredrik lånas ut till denna satsning.

Go TEAM ZIGGY!

/ TGG