2011-11-03

MISÄR

På Litepac Powerbar Rogaine 2006 regnade och ruskade det mer än mest men det störde inte Firma Albinsson och Hedlund i Team STARTEX. Start och mål (haschhuset alltså, jag älskar att säga haschhuset!) var vid Krusbodaskolan och trots att teamet mötte en snubbe i loafers och finbraller allra längst bort i Erstaviksområdet räckte det till seger.

Misär, det kan väl inte vara misär med loafers och segrar? Nä resultatet, terrängen, kartan, och banorna var inte ett dugg misär. Faktum är att det var roligt och utmanande hela vägen. Undrar om det inte var de roligaste banorna någonsin nu när man tänker efter så här några år senare? Däremot var vädret misär det här året och det bjöds på regn, rusk och blåst hela dagen.

De svaga minnesfragmet som finns kvar säger att det tog flera veckor att torka kläderna efter tävlingen. Dessutom dog Icebugpjucken då de tappade sina sista dobbar.

11 kommentarer:

Tomas sa...

Kommer ihåg att det var så Jävla blött att det till och med var vatten i min bröstficka på regnjackan när vi kom imål =)

Hoppas lite på missärväder så man får ett litet försprång rent mentalt före de andra, för dåligt väder släpper jag dagligen =)

Krister sa...

2006 var roligt! Efter att ha grävt en del på internet hittade jag resultatlistan, där jag, Bernie och Colm slutade femma. Misär? Näe, jag har inget minne av att det skulle ha varit så dåligt.

Men däremot ser jag ju i resultatlistan att Startex hade bra många fler poäng än våran trio! Tänk om man kunde få se Pälle tillbaka i den formen till Bamm 2012 ;-)

Pälle sa...

Jag är där!


Nästan...

Pälle sa...

Nya skor...
Ny kompass...

Pälle sa...

Snabb pinne...Ny sorts energigel...

Tomas sa...

Nytt jobb..

Nytt hus.....

Johan sa...

Pälle har en ny båt också.....

Tomas sa...

Pälle du har helt fel prioritering nu, ska du tjock å fet eller smal å snabb?

Tomas sa...

Omformulerar mig..

, ska du vara tjock å långsam eller snabb och slim?

Hursom så gillar jag iaf dig oavsett form, bara du är med och tävlar så är du 100% enligt mig =)

Lars sa...

Varför inte tjock och snabb?

Ny sorts giftgel? Låter misstänkt...

Själv har jag nya dojjer. Pälle dömde ju ut de gamla. Men det börjar bli kort om tid att springa in dem. Annars har jag inte så mycket nytt... Ja, ny fru förstås!!!

Tomas sa...

Nja, fru e ju inte illa på många sätt, men skor är ju en hel annan dimension =)