2012-08-24

BAMMKARTAN 70 DAG 1

I BILDSPELET var bilderna över själva loppet numrerade från 1 till 24. Det var för att jag här på kartan har ritat i var fotona (på ett ungefär) är tagna och i vilken riktning (på ett ungefär) kameran hölls. Det är lite svårt att se på den här lilla bilden men (som vanligt) går det att klicka på den för att få den större. Nu vill jag att ni tar fram två datorer och har bildspelet på den ena skärmen och kartan på den andra. Eller ännu bättre ta fram projektorn och kör med superstor bild så ni inte missar nånting!

Var inte rädda för att ge en eller annan kommentar kring bilderna. "Oj va brant". "Renarna var snyggare än team X", "Fy fan vad han är fet", "Bra tid", "Sexy". Ja fan allt är tillåtet!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt med numren på kartan, nu ser man att det är brant och förstår att man kan bli trött.

Lars sa...

Sexig bana fan... Grymt bra tid! Fan vilka feta renar...

Anonym sa...

Enligt reglerna så var rumpåkning på snön inte tillåten. Det verkar som båda RR löparna åkt på rumpan i ett brant snöfält...

Krister sa...

Fast vi hade inget uppsåt att åka på rumpan! Avsikten var att på ett kontrollerat sätt springa över snön, vilket dock misslyckades då det var jävligt brant och översta snön var allt för lös för att greppa... Men vi är förresten ändå diskade ;-)

Pälle sa...

Jag har fan fortfarande ont i röven.

Pälle sa...

Om vi nu tjänade 35 sekunder på den livsfarliga kanan tappade vi 3:50 på felsökning/rehab av mitt ärschle. Nä det vägvalet gör jag fan inte om. Som Jonas sa när vi kastade oss utför ett stup 1999 "det där var fan INTE OK".

Bra replik Krister, försök diska oss nu ba!

Anonym sa...

Vi skvallrar inte!
Rydvall borde ju diskas före start då han väl känner till varenda m2 av abiskofjällen :)

Var "genvägen" bakom Piran en närkontakt med liemannen?

/John

Jonas sa...

Rättning Pälle, 2009 var det!