2013-01-15

OCH NOMINERINGARNA ÄR...

När nu Svenska Idrottsgalan är avklarad (stort grattis Lisa!) påminns man vad som är viktigt här i livet (och det är ju inte träning och tävling utan nomineringar, priser, tacktal, hedersomnämnanden, glasskålar, diplom och uppmärksamhet). Därför har jag såklart lagt upp sidan VECKANS ROCKRUNNER 2013 där ALLA (inte bara Krister och Päullina) teammembers SKA dra sitt strå till stacken. Sätt igång nu era arbetsmyror!

5 kommentarer:

Krister sa...

Bra Pälle! Även om det är intressant med polsk spam på bloggen, så tror jag att det blir betydligt roligare och mer läsvärt om alla lyckas kläcka ur sig åtminstone ett inlägg var åttonde vecka. Ska det vara så svårt?

Som det är nu så har ju till och med min fru slutat besöka bloggen, och då har vi nog inte särskilt många besökare kvar...

mangeA sa...

Vi har glömt bort inloggnings uppgifterna till vår sida så det är kört för Ladonia Fellrunners!

Pälle sa...

Inte så konstigt att man glömmer bort dom om man inte varit inne sen november!

Pälle sa...

Eller så har man inte varit inne sen november just för att man glömt bort koderna. Det kallas för kartminne och det får man lära sig på navigeringskurser!

mange A sa...

Vadå...Jag har ju skepparexamen!
Håller för övrigt på och skissar på ett alternativ till LAMM. Det kommer gå i den sista vildmarken i Skottland för dom som vill ha 2 grymma dagar i bergen i början av Juni!