2013-05-28

NY KOMPIS

På Kullamannen råkade jag ut för en missräkning - min digitala pedometer och träningskompis kastade nämligen in handduken långt innan jag själv kom att stappla över mållinjen. Efter ett antal års mer eller mindre flitigt användande räckte alltså batteriet i min Garmin numera inte längre än ca 3,5 timme. Och då hade jag typ 14 km kvar att springa... Spring fortare, kanske vän av ordning då häver ur sig. Eller så gör man som flera andra i Team Rockrunners redan gjort - köper en klocka med betydligt längre uthållighet! Och för mig föll valet på det senare alternativet, med benäget bistånd av en godhjärtad hustru på shoppingresa.
Ny och gammal trotjänare.

4 kommentarer:

Tomas sa...

Den nya kommer räcka till mycket långa tävlingar i så fall :)

Jonas sa...

Krister, jag behöver också en ny träningskompis. Vad heter modellen som du köpt, jag hinner inte kolla marknaden. Jag behöver klocka, km, höjdmätare och bra batteritid, ganska så basic.

Krister sa...

Det är en Garmin 910XT.

Har klocka, men man lär väl ändå inte gå runt och använda den som klocka. Bra gps, barometrisk höjdmätare och batteri upp till 20 timmar.

Tor och Peter struttar runt med likadana.

Köp enklast på XXL för 3 100 kr, eller billigare på nätet. Eller billigast (men ändå dyrast) av hustru på shoppingresa i USA.

Jonas sa...

Ska nästan vara obligatorisk att äga för att ingå i RR:) Tack!