2013-05-06

VINNARE

En vinnare - igen! Orienteringsspecialisten utlyste en tävling som bestod i att tippa pallplaceringarna i årets upplaga av 10mila. Efter att ha tillbringat ett antal nätter på Bamm i ett litet tält med Pälle har jag fått klart för mig att IFK Enskede är en av Sveriges bästa klubbar, och att jag naturligtvis borde ha med dem i mitt tips. Som tur var så kollade jag dock Pälles funbeat-konto innan jag slutligen valde ut min rad, och anade att Pälle kanske inte skulle vara i samma form som tidigare... Det blev faktiskt så att jag gjorde ett tips helt utan IFK Enskede, och därigenom prickade jag både ettan och tvåan i herrkavlen, samt alla tre lagen på pallen på damkavlen!

Första pris var ett förträffligt energipaket från Isostar, kryddat med några High5-gel. Paketet innehöll sådana guldkorn som två "High protein bar - gain mass" och även tre "Isostar Energy shot" som kommer bli kanon med vodka på efterfesten efter Kullamannen!

Vinnare - igen! Har dessutom fått priser vid två tidigare tävlingar hos Orienteringsspecialisten, och vunnit en buff båda gångerna!

2 kommentarer:

Tomas A sa...

Värsta tipparen fan. Tänk om pälle skulle bli lika bra tränad som du tippare ;)

Grattis, jag hade långt ifrån lika många rätt som dig.

Pälle sa...

Jag tippade rätt på mig själv!