2013-06-06

DOMINANS I PARADISLOPPET

Efter alla DNF och andra skandaler i resultatlistorna sista tiden har nu Jonas och Lars återupprättat hedern för TEAM ROCKRUNNERS. Nu behöver ni inte komma med hummande undanflykter längre utan kan gräva fram dödskalletröjan ur gömmorna igen och sluta skämmas. Det blev dubbelt TEAM ROCKRUNNERS i topp på Paradisloppets 20 km på nationaldagen.

Paradis-loppet var det... (den som fattar kommenterar!)
Vi gick ut ganska lugnt och hängde med täten i tiokilometersloppet. De första åtta kilometerna skulle enligt rykten vara tokkuperade. De var möjligtvis normalkuperade. När vi sedan vek av från millöparna blev vi helt solo och banan i princip okuperad.

Efter 17 km fick Jonas för sig att det kunde vara någon framför. Det resulterade i en rejäl fartökning som i sin tur resulterade i en klar seger. Inte fan var det någon framför. Det sa han bara för att ha en ursäkt att dra ifrån. Men som sagt: Jonas segrade, Lars tvåa, alla andra långt efter.

6 kommentarer:

Tomas sa...

Vacker, de fina placeringarna tar vi med oss till Frankrike. Kör ni Salomon trail 21km 30 juni med?

Krister sa...

Fattar och fattar, men nog är det Vanessa Paradis på bilden.

Fina resultat boys!

Jonas sa...

Jag kör Salomonsson trail.

Lars Hjulström sa...

Poäng till Krister. Antar att du vinner något pris. Typ, du får skriva ut bilden och hänga den på väggen...

Jag kör ett annat lopp dagen då slalomtrailen går.

Pälle sa...

Joe le taxi

Pälle sa...

och bra jobbat gubbs!

(Men det märks att Jonas börjar bli gammal. Jamenar, ligga i ledningen och helt plötsligt tro att det är nån framför. Man blir lite orolig!)