2013-08-03

VIEW FROM THE SUMMIT

Blev två toppturer på Åreskutan under årets semester.
Dag 1

Dag 2
Självporträtt på toppen

9 kommentarer:

Lars Hjulström sa...

Schysst Krister! Ladonia rockers verkar köra hårda träningsläger. Men är det inte lite glassigt att lägga lägren i jetset-Åre?

Krister sa...

Glassigt är bara förnamnet! Man börjar dagen med en repa till toppen. Sedan lägger man sig i bubbelpoolen på Holiday Club och avslutar kvällen med käk på Broken. Däremellan tar man en sväng till Chokladfabriken.

Tror att det här är helt rätt inför KEMM för mig och Mange!

mange A sa...

Det känns ganska bra att det blev KEMM nu när man sett banprofilerna för BAMM! Det verkar som att det blir start i Riksgränsen och uppför slalombacken och sen nedför dito och över E10an och sedan kuta 25-30 km i björkskogen till nattlägret. Jag sprungit i den björkskogen och jag kan säga att Naturpasset hemmavid är bra mycket roligare dvs det suger på den sidan om E10an. Att man sedan öser på med 3600 hm dag 2 är ju också ganska kul.

Krister sa...

Du har nog rätt Mange. Såg på Bamm:s hemsida att det blir buss till starten.

Tomas sa...

Fan, jag ser fram emot mer orientering i björkskogen vilket kommer gynna mig :)

mange A sa...

Skönt Tomas att du är positiv, jag tror det kan behövas i björkskogen!

Tomas sa...

Fan, nu börjar jag bli orolig. Är det så jävla jävligt där??

mange A sa...

Om man åker upp dit så är björkskogen det sista stället man vill springa på. Det är skit helt enkelt. Sedan 3600 hm dag 2 kommer nog göra banketten ganska glesbefolkad.

Krister sa...

2007 sprang vi i björkskogen i början dag 2. Men inte lika långt som det verkar bli nu. Svårframkomligt och svårorienterat eftersom man inte ser några toppar att springa mot. Tänker som Mange att många lag som är långsamma dag 1, men ändå klarar maxtiden, kommer att få köra mååååånga timmar dag 2!