2013-10-23

OMM 2013 repris på KIMM 2004

 
Planerna var att Tomas å Peter skulle få ett resultat i *Elitklassen på OMM detta år. Allt för att få bra referenser till att komma med till Dragons Back 2015. Nu blev det inte så efter att Peter en längre tid dragits med en förkylning som inte velat ge upp.
 
Efter tvivlande besked från Peter så drog jag en chansning på att eventuellt Pernilla skulle vilja haka på istället. Hon var snabb att svara att hon absolut var intresserad. Hon skulle bara checka av lite med familjen och jobb.
 
När då Peter kom med definitivt besked om att han hoppade av så var det lika staka besked från Pernilla att hon ville följa med och köra OMM.
 
Kan lova er alla att jag jublade högt i bilen då :)
 
Efter att jag dragits med en vadskada senaste 3 veckorna så har en start även varit tveksam för mig, men efter mycket rehab och mindre löpning så har vaden repat sig riktigt bra. Så nu är jag laddad och sugen på att köra hårt då jag känner att formen är god.

 
Pernilla är jag inte det minsta orolig för så länge hon är frisk (blev sjuk startdagen på Bamm i år, vilket var trist). Så jag är övertygad att Pernilla är lika revanschsugen som jag. Hon har tränat bra nu under hela hösten och kommit i finfin form.
 
Nu är flygbiljetter ombokade och 15.45 torsdag reser vi.
 
Vi tar hyrbil till Brecon där vi övernattar till lördag då starten går. Om det nu blir A eller Elitklassen har vi inte bestämt ännu. 2004 var vi 5a totalt och bästa mixlag i A klassen. Där vi faktiskt hade bästa tid dag 2 av alla i A klassen. Totalsegrartiden i A klassen var då 11h8min och vi hade 11h40min.
 
Vad siktar vi på i år då? Absolut bättre totalplacering och seger bland mixlagen. Kanske bäst tid dag 2 med ;)
 
Följ vår framfart på denna sida:
 

12 kommentarer:

Krister sa...

Kör hårt!

Lars sa...

Jag håller med Krister!

Tomas sa...

Ni andra kan ju starta med att dra upp riktlinjerna för vår förening som Jonas ska skicka utskick till mig om :)

Pälle sa...

Jag håller med Krister och Lars.

Caroline sa...

Lycka till Tomas och Pernilla! Vi kommer att sitta som på nålar hela helgen, men Britterna är ju inte direkt kända för sina Online-rapporteringar ;-)

Jonas sa...

Vi hoppas på riktigt busväder annars blir det för lätt och Tomas jag tog på mig att ta fram ett utkast på 08Xtreme det kommer du att få. Lycka till i helgen båda två!

Lars sa...

Resultaten är inte helt klara, men det verkar som att både Mange och Fredrik och Tomas och Pernilla har stretat på bra. Topp sex för båda lagen i A-klassen. Bra fan!

Lars sa...

Nu så finns det resultat: Tomas och Pernilla sexa totalt men segrare i mix. Grattis alltså!!! Mange och Fredrik? Fyra? Har inte han kokakainkungen Nylander nåt stipendium till de som alltid kommer fyra. Om det kommer nåt skumt kuvert med posten Mange, så släng det inte. Det är från pulver-Sven!!!

Pälle sa...

Braj obbat

Krister sa...

Braj är bra grejer!

Jonas sa...

Har du rökt på Pälle?

Grattis till segern Pernilla & Tomas!

Pälle sa...

Vaffan jag stavade ju bara fel. Det är K&J som har vild fantasi!!!