2013-12-11

HIT THE LIGHTS

Beställde som sagt en BIKERAY F1 (vet inte om den heter heter F1 eller FI men det skiter jag i för mig heter den F1) av Roger Ek på Bikeray i måndags och fick leveransen redan idag. Det var fan snabbare snabbare jobbat än introt till Metallicas pannlampshyllningslåt HIT THE LIGHTS!
I det lilla lilla paketet fanns en liten liten väska. I den lilla lilla väskan fanns en liten liten lampa. Ska denna lilla söta sak verkligen kunna lysa som ett kärnkraftverk? Lamphuset monterades och huvudställningen trimmades in medan batteriet (reaktorn) fick cellerna (bränslestavarna) laddade. Hann med en fika också så det tog en stund men gick ändå jävligt fort på nåt sätt.
Sen bar det av på en testrunda. Detta var för en kvart sen så klockan var lite för mycket för en skarp runda och för att inte chocka och väcka grannarna genom att lysa upp hela området gick jag iväg till skogen ett par hundra meter hemifrån. PÅ - AV - PÅ - AV - PÅ - Herrejävlar vad det lyser! I morgon kväll blir det test i skarp miljö ombytt och i rörelse.

1 kommentar:

Pälle sa...

Fan vad mesiga PÅ och AV-bilderna blev. Det är MYCKET mer ljus och MYCKET svartare i verkligheten. Jag kommer att bli så jävla snabb nu. Ska fan be IFK Kiruna lägga loppet på natten!!!