2014-06-09

SIXTEEN UNDERCOVER

Team XVI bestämde sig för att träffas på en tid och en plats som var så hemlig att vi knappt visste om det själva. I sista stund försökte dessutom Pälle förvilla LG med följande SMS:

"Jag blir 10-15 min sen."

följt av

"Eller så hinner jag i tid... Fick just återbud av en av tjejerna som var sen. Åker från Mölnvik nu..."

LG svarade lika kryptiskt

"OK. Om du har bil så vill jag lägga min väska i fin bil. Taggad nu!"

Pälle svarade:

"Saaben e med"

"Fin bil"

och LG Avslutade med:

"Såg det. Haha :-)"

Ingen hajade nåt och Pälle blev istället nästan en kvart tidig. Platsen var densamma som så många gånger förr men LG hade aldrig varit här så han kände sig som en kalv på grönbete. Vi träffade Göran Hellgren, halva Södertörn och några från Team Nordic Trail som försökte få med oss ut på provlöpning av milbanan till det där häftiga trailloppet från Globen som de arrangerar snart. Men eftersom vi bara springer stig tackade vi vänligt men bestämt nej. 
Pälle förklarade för LG hur det brukar gå till. Då menar vi bokstavligt talat dvs att vi går till toppen och springer ner. Utom i vänstervarvet eller om man heter Lasse för då springer man mer, snabbare och oftare. Men vi gick. Utsikten på toppen var som vanligt makalös.    
Pälle förklarade vad som är en rak åtta, en svängd tia och en krokig tolva. För att inte stressa de andra lagen så valde vi en rak åtta. Fast den var nog lite svängd för vi körde inte helt i ordning och blandade uppfarter och nerfarter lite hipp som happ. 

Men åtta stycken blev det och då blev vi såhär glada! Sen kom vi på att alla andra kommer att bli grymt stressade över Sextons genialiska undercoverplan, det hiskeliga tempot, rutinen, kartkontakten och inte minst den fantastiska vändningstekniken nere vid liften.

1 kommentar:

Ethan sa...

Riktigt, riktigt bra!
Extremeklassen på KEX kommer att gå så lätt ...