2014-08-05

18 KEX SISYFOS

Vi har tidigare pratat om alla dessa konstiga personer som dyker upp i Bajenbacken men gårdagens besök (Pälle och Mange smygtränade lite inför onsdagen) slog tamejtusan allt. En svensk (tror vi för han var väldigt blek och han sa hej när Pälle sa hej) som trodde han var indier eftersom han hade turban och megastort indiskt skägg. Fast det var inte det som var det konstiga.
Det var ju bara lite konstigt. Det som gjorde honom extraordinärt konstig var att han släpade en sten upp ner flera vändor. Han måste läst om Sisyfos och ville testa om det funkade.

(Om Sisyfos lyckades med att få upp stenblocket på kullen skulle han bli fri. Varje gång han nästan var uppe på kullens topp slant han dock med stenblocket, som störtade ner i avgrunden så att han fick börja om från början. Han fortsätter ännu med detta meningslösa sisyfosarbete som aldrig tar slut.)

Det allra roligaste var att han faktiskt ramlade och tappade stenen direkt efter detta foto. Men han tog upp den igen och fortsatte. Vad killen missade var att SISYFOS faktiskt var grek...
Passande musik till detta blir såklart ACCEPT med BEAT THE BASTARDS! Spellistan till KEX har nu 8 låtar

2 kommentarer:

Pälle sa...

Annars var det "bara" några vanliga galningar som sprang i värmen, antar att vi går in under den kategorin.

Näst roligast var nog att två brudar studsade medicinboll mot lifthuset. Den studsade inte tillbaks utan föll rätt ner...

Krister sa...

Jag såg ju en kille som istället för sten bar på en stor pilatesboll som såg ut att innehålla vatten plus att han hade en mese på ryggen me två 10-kilos viktskivor.