2014-10-13

KEXANMÄLNINGSSTATUS

På lördagsmorgonen var givetvis Team SEXton på tå inför anmälans öppnande. Vi hade laddat i flera dagar och var stretchade, uppvärmda och klara. LG hade en tidig sträcka så han satt redan i bilen på väg till 25-manna. Eftersom det var båtupptagning skulle undertecknad springa lite senare. 8:00 stod man på båtklubben med en Ipad under armen. En timma kvar!

Eftersom elektroniska devices inte gillar vatten lades paddan undan för att inte katastrof skulle uppstå. I väntan på 9:00 och/eller min egen båtupptagning hjälptes medlemmarna åt med högtryckstvättar, lyftsling, tampar och båtbockar. Klockan checkades av lika ofta som man kollar höjdmeter i en brant stigning och det tog i snitt 12 minuter per båt. När den femte båten kördes fram var det dags. Här ta tampen (till mannen bredvid). Ipaden åkte fram exakt 08:59. 09:00 var man inne. Om inte Mr Pay Pal legat kvar i sängen hade anmälan varit registrerad 9:02 men nu rann minutrarna iväg fortare än på en tidig bom på en Tiomilasträcka. Fel mastercard, lägg in nya uppgifter, nytt lösenord, satan en sån bild där man ska skriva in bokstäver och siffror som flyter ihop, fel siffror och bokstäver, ladda om, helvete, skriv in igen. Den helt oskyldiga Ipaden höll på att flyga i vattnet. Till slut lossnade det men det tog sin modiga tid. Inte förrän 09:12 var anmälan registrerad och betald. 

En check på registrerade anmälningar sa att vi antingen var tvåa eller möjligtvis delad etta för när allt var registrerat fanns två lag klara i Extremeklassen. Men vi var ändå solklara ettor eftersom jag ju mailat Martin Morell och lagt in en föranmälan redan på fredagen. 

Nu har det gått två dygn sedan anmälan öppnade i lördags klockan 9:00. På KEX-sajtens ANMÄLNINGSSIDA kan man konstatera att 46 lag är anmälda. Av dessa är 1,25 Rockrunnerslag och/eller 2,5 Rockrunnerslöpare är anmälda. Varför denna något ojämna siffra? Jo Team XVI är ett lag med två hela löpare medan "Ladonia Fett & Rockrunners" är 0,25 lag eftersom halva laget springer med Bollibompatröja och halva laget är skadat. En erfaren matematiker får det till 0,25 lag och/eller 0,5 löpare eftersom Lasse har sytt sig i benet eftersom han inte kan hoppa upp på en stubbe. Sicken klantskalle asså!   

11 kommentarer:

Krister sa...

Imponerande framförhållning! Föranmälan till och med!

Pälle sa...

Vars e du då? Ser ingen anmälan! Vars e du? Vars?

Krister sa...

Det är lugnt. Jag kommer ikapp.

Pälle sa...

Vi e redan på väg till tvåan och du har inte ens värmt upp. Det blir inte helt lätt att komma ifatt alltså.

Krister sa...

Som sagt, det är lugnt. Ni har stannat och fotat. Eller stannat och käkat. Eller så trippar ni bara jäkligt långsamt över stenöknen. Jag kommer ikapp.

Pälle sa...

Team Rockrunners ninetynine!

Pälle sa...

Men ni ligger fortfarande efter...

Krister sa...

Ninetynine - try it, you'll like it!

Pälle sa...

Å nu undrar hela världen nyfiket - vem är denna Christian som du ska ligga sked med?

Lars Hjulström sa...

Inför nästa års KEX inbjuder jag alla konkurrenter till en kurs i stubbhoppning.
Tid och plats: Lämpligast i närheten av en öppen akutmottagning.

Välkomna!

Krister sa...

Christian J? Han är kanske en av världens bästa stubbhoppare! Och en grym orienterare. Plus att han är tränad i wettex-hantering. Han är förmodligen även så kallad Navy Seal! Det du!!!