2015-08-06

ULTRASUPERDUPERLIGHT

Eftersom träningen inte bara till och från utan mest hela tiden hamnat på undantagstillstånd får man ta till drastiska metoder för att klara av det därnta loppet i fjällen. Än så länge är det väl inte panik men det är dags att se över både kropp och utrustning. Eftersom kroppen har viss övervikt blir det viktigt med att equipmenten är lätt. 

Där för har det gamla gröna, lätta, mjuka, sköna, ömtåliga, nedklippta, hopvikta,  JULA-liggunderlaget skrivits av och åkt på soptippen.

Nytt liggunderlag har införskaffats. Det är verkligen lätt och det känns lite mer hållbart än det gröna. Men det allra bästa är att det är reflekterande så nu hoppas jag att det blir minusgrader i fjällen så att alla andra fryser ihjäl. Det är nog fan min enda chans att det här kan gå bra.

LG köp du också. Jag vill ju inte att du fryser ihjäl och jag får fortsätta själv på fjället. Produkten finns att köpa på Decathlon i Knugens Kurva.  

5 kommentarer:

LG sa...

Vad kostar det?

Pälle sa...

Nästan ingenting detvillsäga mindre än 100 spänn. Billigt, jättebilligt!

Krister sa...

Bra Pälle! Med det där liggunderlaget kommer nog Kex att gå som en dans!

Tomas sa...

Kameran väger 10 ggr mer :)

Pälle sa...

Krister>> Riktiga män dansar inte. De står i baren!

Tomas>> Eftersom kameran är den viktigaste grejen att ha med på fjället är jag förvånad att den inte ingår i den obligatoriska utrustningen. Liggunderlag, tält och sån skit står med i reglerna men inte kamera. Skandal!