2015-12-24

JULKALENDERN LUCKA 24

Under granen låg det inga kompressionsstrumpor, ingen sportdryck, ingen lätt sovsäck, inget nytt lättviktstält, ingen löparryggsäck, ingen tävlingströja, inget liggunderlag, ingen superlätt dunjacka, ingen 20.000 vattenpelares regnjacka, njet rysskompass, no beanie, fuck goretexlöparvantar, noll Innovejtpjuck, inga tajts, 0 kanonsnabb SI-pinne, knastertorrt på kamelbackfronten och framförallt ingen form, men det är lite svårt att få in form under granen...

Faktum är att det fanns ingen utrustning överhuvudtaget i pakethögen. Inte ens en enmiljonlumenspannlampa. Det enda som skulle kunna få följa med ut i skogen (och då ska man verkligen tänka utanför boxen) är min nya fatboylampa. Ja det heter så, FATBOY-lampa, på riktigt.

Undrar om jag fick den för att även omgivningen tycker att jag är just en fatboy eller för att jag är ett ljushuvud.

Lucköppningen var sen men i tid, nästan, jag lovar!  

5 kommentarer:

Kart-Bosse sa...

Tack Pälle! Bra spurtat! Du hann ifatt innan de drog repet vid midnatt!

Krister sa...

Jamen God jul och God fortsättning!

Pälle sa...

Även om jag inte riktigt hann (vet hur man bakdaterar :-) ) säger jag stort tack och tackdetsamma och god jul och god fortsättning!

Kart-Bosse sa...

Pälle! Angående din fundering kring fatboy-lampan, undrar jag om den funderingen inte har ett enkelt svar. För är du ett ljushuvud, hade du inte behövt lampan.
Det skulle då betyda att du i alla fall inte är en fatboy .....
Fast å andra sidan kan betydelsen med julklappen förstås vara dubbelbottnad .... :-)

I övrigt ser det ut som om hela Rockrunnersgänget har förätit sig på julmaten och inte orkat röra sig det minsta – för det är heltyst här på bloggen. Nu är det länge sedan jag fått läsa någon svettdrypande berättelse. Hur ska det då gå när säaongen drar igång? Ni kanske alla behöver få en fatboy-lampa som en markering! :-)

Pälle sa...

Hej "KB"

Bra rutet. Jag har mailat alla om att sajten är både långsammare och segare än den sämst tränade Rockrunnern. Det är vet hut och skäms på inläggsfrekvensen under hösten för att gå upp lite i december för att sen helt dö ut. Det är till och med sämre än Leksand i håkky, SKANDAL!

Bättring kan inte lovas på alla fronter men jag har i alla fall åkt ganska mycket skidor i januari och ska försöka klämma ur mig nån rapport om det nu på en gång.

Till alla andra rockrunners (såväl feta som ofeta och otränade och tränade) säger jag SKÄRP ER!