2015-12-06

JULKALENDERN LUCKA 3

En trio är en grupp med tre personer. I lucka tre utses inte bara en utan tre av världens tre bästa trios genom tiderna.

På delad tredje plats kommer den kanadensiska hårdrockspowertion RUSH och den kanadensiska humortrion TRAILER PARK BOYS.


På andra plats kommer den något udda trion, Tommy Bolin, Percy Nilegård och Cliff Burton som tillsammans på ett något udda sätt fixade till detta klassiska ögonblick inklippt från Percy Tårar.


På solklar första plats kommer världens genom tiderna bästa trio alla kategorier. Det spelar ingen roll om det är sport, film eller musik. De är så överlägsna att de egentligen borde ha hela pallen för sig själva. Lemmy, Phil och Mikkey som utgör MOTÖRHEADS lineup sen 1992 är helt enkelt de bästa tre som någonsin varit tre:
.

På hedrande Sven-Nylander- plats och just utanför listan kom TEAM ROCKRUNNERS IX som sprang rogainingen 2009. Hade inte undertecknad ramlat och slagit axeln ur led på slutet hade det räckt till pallplats men eftersom det blev DNF höll det inte hela vägen.1 kommentar:

Krister sa...

På den tiden såg man ju ung ut!