2008-06-24

Ännu en underbar idre dag.

Som sagt så har vi alla haft en helt underbar dag i idre fjäll idag. Vi vaknade till blåst å 5+ grader, men vi hängde inte läpp för det inte. Bara ut å köra på med dagens aktiviteter. Carro och Tomas startade lite tidigare och gav sig iväg för dagens etapp. Pälle och Karin tog med sig barnen och lämnade dem på barnpassningen vid TC för att sedan själva bege sig ut i skogen på ett pass.

Först i mål var Carro som tog med sig barnen hem för lite lunch. En stund senare kom Tomas in på en 3:e plats för dagen och ganska nöjd =)

Pälle och Karin var heller inte sena att komma tillbaxs efter ett mycket trevligt pass i den mycket kuperade terrängne som råder här.

Med lite lunch och kaffe i magen satt vi oss i lugnan ro för att vila, men den var kort med dessa småtettingar som lever runt som tokar. Men goa e dom i alla fall. Det hela slutade med att vi gick ner till bassängen och gav barnen ett dopp.

Senare på kvällen gjorde vi följande, Lagade mat, Tomas tränade, Pälle var hos kiropraktorn för lite behandling av sin lårkaka(där fick han smaka på ultraljud och slinka fingrar som taffsade på hans lår), barnen lekte rövare, åt upp den goda maten Karin lagat och slutligen slappade vi framför tv'n med kaffe och varm paj.

Inga kommentarer: