2008-08-19

Sörmlandsleden för Team 2.

Då Team Rockrunners 2 inte kunde följa med Team 1 upp till Bamm och plocka hem en dubbel så kör vi ett marathon på sörmlandsleden i stället.

Vi planerar att åka med pendeln ner till Segersäng och därifrån springa sörmlandsleden upp till Paradiset för att sedan fortsätta in på Ågestakartan och vidare hem till Peters boning i Trångsund.
Efter en mycket grov beräkning på avståndet så är väl distansen ca. ett Marathon alltså 4,2mil. Vi ska försöka ta med en GPS för att få den exakta distansen och höjdberäkningen. Men vafan ska man med höjdberäkning när väl Team 1 kommer att ta 100ggr så mycket mer höjd än oss :)
Peter berättade att han och hans bror Mille brukade åka till västerhaninge och springa hem och det tog då 2tim. Så efter den informationen så tar nog vårat marathon på rotiga och ROCKIGA stigar säkert 3-5tim beroende på fart =)
Vi i Team 2 vill önska Team 1 en riktigt fin resa uppe i Björkliden och vi har tippat en seger med en marginal på 5min. Så hoppas alla andra utmanar våra vänner ordentligt nu =)
Team Rockrunners 2 loves you all.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Tack!
Lycka till på Sörmlandsleden då pojkar (men är det inte egentligen nynäsleden det där?) och fundera inte så mycket på höjdmeter. De tar vi i norr hand om.

På nästa race (OMM?) tar vi den där dubbelsegern!

Pälle sa...

Jo lycka till boys och tack för lycka till'et. Vinna med fem minuter över Björn och hanses teammate (jo nog är dom storfavoriter allt, i alla fall i mina ögon) då behöver vi nog allt en riktig hejarramsa!

Vi ska kämpa
Vi ska ta'rom
Vi ska göra köttfärs av'rom

Unknown sa...

Äh, vi har väl krossat favoriter i det där rejset förr... Jag är inte orolig. Det blir seger!!!