2008-09-01

SNURRIG

När Helene tränade fotboll på Värmdövallen körde jag intervaller på kolstybben. Det blev tio tusingar med fyrahundrametersvila emellan. Bästa kilometer 3:34 (första), 3:35 (sista) och sämsta kilometer 3:58 (näst sista). Med en kilometers uppvärmning och en knapp kilometers nedvärmning stannade passet på 14930 meter 37,3 varv. Det var helt klart årets mest puckade träning!

6 kommentarer:

Unknown sa...

Tycker det är snabbt det där. På hemmesta är väl inte banan 400 m...men du körde väl med gps´en som kontollör.. Ja fan, man kanske skulle testa lite banintervaller nån gång. Men maxvila för tusingar är förstås en minut - bara så du vet!!!!

Idag kör jag iallafall långsamt.

Pälle sa...

GPS:en mätte banan till 385-380 meter nånting men jag fick kryssa rätt bra mellan friidrottsbarn, fotbollsspelare och andra som var ute och rörde på sig. Ingen rörde dock lika mycket på sig som jag.

När jag springer får jag vila hur mycket jag vill sådeså!

Pälle sa...

Jag skulle skriva "kryssa rätt bra mellan Z, Y och andra så varven blev nog 400" typ

Anonym sa...

Är det en avstickare till närmaste buske på ett av varven?

Pälle sa...

Avstickaren uppe till höger är pissipausi på uppvärmningskilometern och avstickaren nere till vänster är pissipausi för Helene under nerjoggningen. Hon fick såklart jogga ner med mig ett varv när fotbollen var slut. Avstickaren uppe till vänster är nerjoggningen till bilen. De där avvikande kringelikrokarna till vänster har jag inget minne av. Det måste ha varit vinglande löpning under 7-8-9 intervallerna för då var jag djävligt trött.

Anonym sa...

GePeEss är jäkligt roligt. Helt klart min bästa löparpryl och träningsmotivator.