2009-01-22

BAMM TWOTHOUSANDNINE

Idag är det 204 dagar kvar och anmälan till BAMM 09 har öppnat. Tävlingen verkar gå i Björkliden. ;-) Annars är väl allt sammalika, förutom att jag lovar att springa utan stavar. Någon som joinar?

7 kommentarer:

Kart-Bosse sa...

Nu förstår jag varför du träningssimmar, Pälle. Logotypen till BAMM ser förfärligt nog mest ut som huvud och axlar på en som fjärilssimmar(En av simningens 19.862 olika grenar att bli världsmästare i).Vågskvalpet framför finns också med. Snälla du, tro inte på denna logga, jåkkarna tar du dig över utan att simma.

Pälle sa...

Den anledningen hade jag inte tänkt på faktiskt. Jag trodde nämligen att logotypen visade en (midnatts?)sol över lapporten.

Igår invigdes den 19863 grenen. 3000 meter fulsim.

Nästa pass blir spänstträning så jokkarna hoppar vi över.

Det låter i mina ögon när jag hör mellan raderna som att BAMM-09 borde kontakta Kart-Bosse för lite logotype-diskussioner ;-)

Jag är fortfarande ute efter sällskap. Lasse, jag lovar att köra utan stavar, jag lovar att springa fortare, jag lovar att bära din ryggsäck när du blir trött, jag lovar vadsomhelst, nästan...

Unknown sa...

Lovar vad som helst? - Vänta lite ska jag tänka ut något riktigt bra... Hehe, det här ska jag utnyttja!

Anonym sa...

Intressant tolkning av loggan...

Anonym sa...

Äntligen!

Snart bara 200 dagar kvar, Bamm ligger ju tidigt i år.

Femte gången gillt räknar jag med.

Och Pälle verkar vara desperat ;-)

Unknown sa...

Äsch, han är nog inte så desperat som det låter. Han ska bara komma hem till mig och städa några gånger (medan jag ligger i kalsongerna i soffan och lyssnar på fräna skiver). Sen har han en teammate till BAMM - om han/jag bara tränar bra så...

Pälle sa...

Jag lovar vad som helst nästan...

...betyder typ att lira in en djävligt bra rock-cd. Springa bra på långa-natten. Inte fisa för mycket i tågkupén på väg till Björkan. Träna bra (såklart) och inte gå in i väggen.

Någon städning kommer inte på fråga. Jag är inte desperat.

Någon annan som vill springa? Jag lovar att bära ryggsäcken (och köra utan stavar :-) )