2009-05-27

FUCK YOU BA!

Med FUCK YOU BA! menar jag inte FUCK YOU BA! som för många ungdomar häver ur sig för många gånger per dag. Jag menar FUCK YOU BRITISH AIRWAYS! De har en slogan som säger att de är "The World's Favourite Airline!" Varför då?
Är man så stelbent och engelskt, enkelspårigt strikt att man inte kan byta namn på en biljett (vilket säkert gick 1931 som bilden är ifrån) kan man omöjligt vara "The World's Favourite Airline".
Teamets långe, skadade löpare har i två veckor försökt allt utom bomber, (vi är ju inga terrorister), (vilket man är känner att man borde bli), (i alla fall mot BA), (men vi har sagt att vi inte är det), (och vi är inte det). Han har försökt med "team Rockrunners are well known runners representing sweden in LAMM" och annan bullshit men alla samtal med svenska resebyrån, svenska BA-kontoret och engelska BA-kontoret har resulterat i nä det går inte, datorn klarar inte av det mm mm. Vi har till och med erbjudit FETT MED CASH för en ombokning, typ mer än vad biljetten kostade från början, men det har inte hjälpt. Nu i morse bokade den långe av sin biljett för att den korte reservlöparen skulle kunna boka på sekunden efter. Förhoppningen (den något naiva?) var såklart att det skulle dyka upp en biljett i samma pris, eller lite dyrare men vad händer? Jo samma biljett, samma lilla usla biljettdjävel kostar helt plötsligt 6.247:- yes ni läste rätt SEXTUSENTVÅHUNDRAFYRTIOSJUDJÄVLASPÄNN!
BA är ett cocksuckerutsugarpigsbastardbolag och om dom funderar på en ny slogan tycker jag de ska ringa Dregen och hans polare i Backyard Babies och fråga om de kan få använda FUCK OF AND DIE* som slogan till sina resenärer!
Nu är i alla fall biljett bokad med holländska bolaget KLM. Det blev inte asbilligt (men heller inte asdyrt) och jag får gå upp typ 04:00 eftersom flyget lyfter 06:20. Mellanlandar i Amsterdam för att sen landa några timmar före Jonas i Glasgow. Tills dess har Tomas och Peter i team II kört fram hyrbilen och så bladar alla fyra norrut mot the highlands!
*En rätt kul låt från den inte så nya (men nyaste) plattan.

1 kommentar:

Tomas sa...

ra pälle, ut med jävulskapet. Håller med att BA suger BAll*