2010-01-27

Nästa TeamTräning?

Okej grabbar vad sägs om atta planera en träning? Låt oss skriva i komentarer om vad ni tycker. Pälle kan ha en träning på näset eller hemma hos sig. Jag kan tänka mig en träning från mitt hem i Åkersberga, men frågan är när? Låt oss gadda samman och ha kul :)

8 kommentarer:

Krister sa...

Jag har klurat en del på en teamträning i dom lokala skogarna här i Söderort, men den tänkte jag plocka fram när det är vår och man inte behöver springa runt med benvärmare.

Pälle sa...

Jag vill springa snöpuls!

Får säkert med mig Mange A åxå. Han och jag var ute och körde snöstormsbackträning på "les alpes de Kvarnbergsskolan" nu ikväll. (ja jag hade benvärmarna på mig)

Jonas sa...

Anytime baby! Anytime! Jag arrangerar teamträning i Bruksvallarna, men det får vänta en stund tills jag har bott in lite.

Tomas sa...

Jaha ska vi låta pälle ha en träning hemifrån då, så han kan planera en snöpulsrunda?

Jonas sa...

Helt OK för mig!

tornord sa...

Skall man vänta ut snön? Och vänta in klädbeställningen?

Bromma blir också bra för teamträning, så det finns gott om förslag.

Tomas, du som drog igång tråden får avgörandet i dina händer. Åkersberga, Söderort eller Bromma (Bruksvallarna)

Pälle sa...

Jag tycker inte vi ska vänta ut snön. Däremot kan vi med fördel vänta med att göra lyxiga och superavancerade OL-pass med vätska och andra finesser till framåt våren.

Jag röstar för att vi träffas nånstans för att bara sticka ut och springa, tex i backe, tex snöpuls, eller varför inte både och?

Jag tror (har inte kollat med dom därhemma) mig kunna söndag 14/2 och 21/2 till att börja med. Sen går det ju att köra vardagkvällar också.

tornord sa...

Då röstar jag för ett löppass med backe den 21/2