2010-01-03

VECKANS ROCKRUNNER V53


Motgångar

För en som följt Rockrunners första hela år från bortaklackens slitna ståplats ter sig året som en motgång. Men jag vet inte. Kanske är det mina egna motgångar som bara speglar av sig på det jag betraktar. Eller så var det så att även Rockrunners drabbades av ålderskrämpor och tidevarvets kriser. Det som förväntades vara stenhårda killar på stenhårda tävlingar blev sönderslitna muskler, återbud och ett och annat flygbiljettshelvete. Ingen lider mer än den som måste skriva om skiten [självupplevd profetia].

Dock. Det finns mycket ont som gör ont för sakens skull men ibland är det onda av godo. Den som aldrig smakat på motgångens sura uppstötning kan heller aldrig uppskatta glädjen i framgång. Däri ligger medicinen för Rockrunners 2010. Ni ska ta med er det här jävla skitåret som i betraktarens ögon aldrig varit så jävla sämst som nu och vända det till något positivt. Spotta varandra på axlarna och slå nävarna i bröstet. Det stenhårda dödskallemärkta bröstet fyllt av revanschlystnad.

Kanske är fabricerade motgångar som, just den här veckan av en trött Joker, påläggs er alla Rockrunners inte rättvis men ibland kan orättvis rättvisa visa sig vara vägen mot något mycket bättre.

Vi är många av era fans som ser fram emot 2010.

Vi är många av era fans som lever våra drömmar genom era bedrifter.

Vi är många av era fans som vill läsa att ”Veckans Rockrunner” är konkreta framgångar.

Vi är många av era fans som tror att morgondagen tillhör er eftersom ni förbereder er för morgondagen redan idag.

Vi är många fans.

Tänkt, tyckt och mycket ödmjukt orerat av /AspLövet

3 kommentarer:

Tomas sa...

fAN VAD TREVLIGT MED ETT gästinlägg av renaste Asplövet. Stollt fan :)

Krister sa...

Världens bästa orienterare ser fram emot våra framgångar under 2010! Då kan det väl inte bli annat än kanon.

Pälle sa...

AspLövet skrev fans men jag är skeptisk. De flesta hånar ju oss och de är nog inte fans. Barnen säger att pappa luktar illa och frun undrar var pappa är nånstans (i skogen) så de är i alla fall inga fans.

Tur att vi har ett fan, fan. Läge att bilda en fanclub, fan!