2010-05-11

ANMÄLNINGSLÄGESUPPDATERING

Med 106 101 dagar kvar till Bamm 2010 ser anmälningsläget klart bättre ut än på många år, med totalt 125 155 lag anmälda. Faller alla obekräftade anmälningar in betyder det att anmälningstaket är nått. Även i BAMM 70 rullar det på. Idag är det 18 21 herrlag bekräftade, plus 5 8 obekräftade. Jonas det börjar bli dags att ragga en partner, resan är ju för bövelen bokad! Sen är det läge för Lasse, Tor och Tomas ta en snabb funderare.

13 kommentarer:

Krister sa...

30 lag som trillat in på 5 dagar, ett rekord enligt Gillis på rekordbyrån!

Lars sa...

Har jag fortfarande rekordet i högt kapla-torn? Kan du fråga Gillis det!

En snabb funderare? Jag är ganska snabb (se funbeat) men jag vet inte om jag är en funderare...eller om jag är snabb när jag funderar? Det kan man ju fundera på... Och om jag ska ta en snabb funderare - var hittar jag en sån? Och är den verkligen så lätt att ta om den nu är så snabb?

Det blev mycket nu. Jag måste nog gå hem tidigt idag. Lite överansträngd fan.

Krister sa...

Nu är det 158 anmälda!

Och tyvärr Lasse, Gillis låter meddela att ditt rekord i kapla-torn slogs med minsta möjliga marginal av detta 10 meters torn.
http://www.youtube.com/watch?v=NBbz2eIoVDQ&feature=related

Krister sa...

Nu är det 160 anmälda!

mange A sa...

Tittar man i startlistan så är RRX nästan favoriter!? Barrable/Witham har ganska låga odds men sen gubbar, är pallen öppen för er. Har ni koll på era konkurrenter? 50 klassen känns öppen. Har koll på några lag men det blir nog som tidigare år. Ett lag som borde springa 70 som vinner med en timme sedan 5-6 lag i tät följd.

Krister sa...

Nästan favoriter? Lugn i stormen. Men visst finns det chans på pallen, brukar det vara varje år, beror bara på vilka som kommer till start och vilka som eventuellt bryter längs banan. Och båda jag och Pälle har ju faktiskt varit på pallen!! Förutom Barrable/Witham hittade jag ett annat lag som tidigare vunnit Bamm 70 i startlistan, plus att det säkert tillkommer några kanoner.

Och ett lag som vinner Bamm 50 men som borde springa Bamm 70, det är väl ni i Ladonia?

Pälle sa...

Håller med Krister. Hold your horses! Nick och Andy lär vi inte ha skuggan av en chans på att slå. Om dom nu inte springer fetvilse eller så men varför skulle dom göra det. Nick kan ju fan kartan lika bra som han springer.

S Hertil och S Larsson från Malmberget vann 2005, mitt och Lasses premiärår, bra snubbar (då) mötte ett par bra (då), men också orutinerade Starcusboys. Sen dess har mycket vatten runnit genom jokkarna och med den rutinen jag och Krister besitter med 9 lopp i benen kan vi nog...

Det är ju fullt ju, då kan det väl inte tillkomma några kanoner?

Tycker minsann att Mange skulle kunna ta ett steg upp i riktiga klassen!

Lars sa...

Inga kanoner? Jonas Möllare och Tom Jones är anmälda nu. Där kan du fan snacka höjdare..

Sen tycker jag att det är fusk när jävla ingengörer bygger kapla-torn... Dom va förresten inte med på Rekordbyrån. Det var mitt torn!!!

Jonas sa...

Då var man anmäld då! Tom Jones är en jävel på både kuta och karta, flera bergslopp i sin karriär, det kommer gå undan. Drar till Bruks ikväll, skall pröva foten, nu j....

Lars sa...

Ja, man blir inte lite avis på dig som får kuta med en sån kille som Tom Jones...

mange A sa...

Grabbar, jag sprang 70 klassen redan när Pälle var lovande i H21. Var väl 6 timmar efter Birkinshaw och Seddon som vann. Aj vilka skavsår man hade då, ner för Njoulla mot mål. Insåg då att det är smartare att springa 50 klassen. Se upp för lag Bamse och Lilleskutt goes .... Dom är bra.

mange A sa...

Även FJS mix kan komma högt upp.
Nu drar jag och kör 8 vändor i Hammarby.

Pälle sa...

Tom "Tjuren från Wales" Jones fyller ju fan 70 den 7 juni är inte han lite väl gammal?

Ni kan ju springa och sjunga "My my my Delilah" på fjället!

Men jag är glad att du hitta någon Jonas ;-)