2010-05-11

GUBBZ IN DA HOOD (part one)

R.W.A. (*) samlades i utkanten av betongen och drog på sig döskallekläderna inför uppgörelsen. Uppgörelsen vaddå uppgörelsen? Ja da Rockarunnerz skulle ut in da hood för att träna så de var nervösa och spända. Det är inte varje dag det är teamträning i betongen. Det är inte varje dag det är teamträning överhuvudtaget när vi tänker efter...

GANGSTAROCKA

Snoop-P var orolig för att bli av med aluminiumfälgarna men Gangstarocka meddelade att detta var ett säkert område. Da Rockrunnerz checkade av att gearet fungerade och bling-blinget satt rätt. Här snackar vi inte baseballträn, halskedjor och knivar utan GPSer, kartor och drickaflaskor. Till slut kunde de sticka iväg - åt fel håll - FRÅN betongen. Det var tydligen läge att börja softish...

2PACJ OCH ICE-L

Nåja särskilt softish var det inte. Gangstarocka hade ritat i en bana som började med en klättring inte alls olik den upp på Nuolja. Gubbzen skulle upp till Sätras betongfundament No1 - the watertower. Visserligen var det bara tolv höjdkurvor á 5 meter men tänk på att gangstrarna var helt ouppvärmda!

Direkt efter uppförslöpningen (nåja de gick lite också) bar det av utför. Snoop-P drog på utför snett höger. Upp i täten? Nä han kom ihop med övriga i crewet när de närmade sig Sätra Varv. Längs ängen löpte membersarna avvaktande. Vågade ingen ligga först?

Vid tvåan blev det spännande. På stenen låg ett tält! Hur hamnade det här? DaRockers resonerade sig fram till att det måste ha använts som bas vid en knarkuppgörelse. Undra om tältduken hade kulhål?


Posset sprang längre och längre från betongen. Hur hårt är det i Mälarhöjden? Det låter inte så hårt men i höjd med Mälarhöjdsbadet blev det hårt. En osynlig kraft fick 2PACJ att stuka foten i nerförsbacken. Det var ingen lek, en rejäl stukning. 2PACJ fick kliva av och gå hem. The Posse resonerade om han skulle klara sig utan fler överfall men eftersom han är en hård bastard släpptes han iväg. Tre man stack vidare mot sydväst. Hur ska det gå för The3livecrew? Läs mer! När då? Vet inte!

(*) För er som inte har gjort hemläxan om Gangstarappens historia meddelas att R.W.A. står för Rockrunners With Attitude.

3 kommentarer:

Krister sa...

Fett coolt skrivet Snoop-P!

Pälle sa...

Yo!

toutinhenriksson sa...

Såg att det hänger en jämtladsflagga där.Någon med koppling till jämtland?
(Rolig sida ni har förresten,man blir alltid sugen på att träna!)
Keep on rockin´!