2010-05-12

GUBBZ IN DA HOOD (part two)

Yo mothafuckas time to springa vidare! The 3 Stooges kutade på längs Mälaren. De passerade Sätra varv där ett gäng Cribs höll på att sjösätta. Ligan halkade in på ämnet fartyg och Snoop-P berättade att gangstabåten skulle sjösättas på måndagen. Ligan passerade en fyr innan de var framme vid femmans brant.
Just nedanför branten låg denna matkällare/förråd/betongfyrkant som såg ut som en bunker. Snoop-P och Ice-L fick hemska vibbar av en bunker på FEM-70 i Danmark 2006. De skulle ha en skärm längst in i mörkret som var lika svår att hitta som en ärlig säljare på Skärholmens loppis. Apropå loppis SKHLM CNTRM var nästan anhalt.

Sträckan just här var inte den vackraste man sprungit men det var spännande. Det var ju detta vi laddat för. Under viadukten, ner i garaget till betong, mörker och asfalt. Ska vi ta fram baseballträna, knogjärnen och pickadollrarna? Nä det behövdes inte. Klockan var bara 10 så de andra gangstrarna låg och sov. Vi dundrade förbi IKEA och den oääändligt långa vägen ner till nästa skog.

Gömmarskogen bjöd på härliga stigar. Enda besvärliga stället var mellan 9 och 10 där några havremoppar gjort stigen fett lerig.
Snoop-P låg bakom och kollade hela tiden över axeln så inget gäng följde efter. Uppe vid tian vågade vi stanna och ta en drickapaus.

Medan Gangstarocka och Snoop-P drack som de vanliga gangstarunners de är hade Ice-L en hård uppgörelse med en gangstatall. Tallen stod dock pall och vi sprang vidare mot 11-12 och 13. Enda läskigheterna var några möten med gangstahundar och deras mattar. Dagens andra passage genom SKHLM var inte lika läskig. En halvdryg löpning längs E4 tog oss till Sätra.

En tunnel är en tunnel är TVÅ tunnlar. Återigen inne på karta ett och bara tre två kontroller kvar. Klockan närmade sig två timmar så vi hoppade över den sjuttonde uppe vid Mälarhöjden där vi ju faktiskt var för ett tag sen.

Ingen gangsta hade vågat riva ner Gangstarockas Jämtlandsflagga och Snoop-P:s fälgar satt kvar så vi stretchade och drack och stretchade och drack och stretchade och drack och stretchade och drack och stretchade och drack och stretchade och drack och stretchade och drack och stretchade och drack (måste fylla ut texten lite här) nä nu räcker det.

Gangstarocka bjöd på en mumselimumsig chiligryta som avslutning och ännu en härlig teamträning var över. Fänx Krister!


Han erkände det inte men Lars var nog lite trött i alla fall :-D

3 kommentarer:

Krister sa...

Det var grymt scary med alla pitbulls i Gömmarskogen!

Och vi blev ju nästan jagade av aina och securitas när inbrottslarmet drog igång i Kungens kurva. Tre snubbar i gängkläder sågs springande lämna platsen - vi hade ju bråttom till kontroll 14.

Pälle sa...

Visst fan aina, bängen, da cops det glömde jag. Fuck da police! Cop killer!

Pälle sa...

Glömde det viktigaste! KOPPS!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Jv5_qkEF6fE

Benny forever!