2010-05-17

R.I.P.R.J.D.

Tidigt i går morse (16 maj 07:45) gick en av hårdrocksvärldens största ur tiden. Vi hyllar Ronnie James Dio med att han nästan blev veckans STARCUS V24-2008.

4 kommentarer:

Lars sa...

Trist fan!

Och när man en gång i tiden var äkta hårdrockare var en av höjdpunkterna i livet Dio-konserten på Hovet, typ 86, Sacred heart-turnén. Jag och en kompis hade med mycket möda ritat Dio-loggan på ett stort lakan. Man gjorde så på den tiden av någon anledning. Den skulle man vifta med på konserten som om man vore på fotbollsmatch. Märkligt! Iallafall slängde vi upp vårt alster på scenen och gissa om det koka av mallighet i tonårskroppen när Ronny James höll upp just vårt lakan (vi var ju inte de enda som slängde upp målningar) och hojtade "thank you Stockholm"... Det var stort!

Efter intervallerna ikväll blir det Holy Diver och lite Heaven and Hell och kanske lite Long live rock´n´roll...

Pälle sa...

Skönt att höra att han är en riktigt heavymetalkille den där Lars. Inte bara garage i den långa kroppen!

Alla borde fan köra ett pass för att hylla Dio!

Själv kommer jag att pumpa MP3:n full med The Dio collection och sen blir det Ryttingevägsbacken i äkta tung "Holy-Diver-Anda"

Krister sa...

Stort Lasse!

Och Holy Diver är jäkligt mäktig.

mange A sa...

Vid starten på LMT 2008 så hade vi med en hederlig bergsprängare vid starten för elitklassen. När dom hoppade i vattnet från RIB båten drog vi på Holy Diver, när dom sen kom upp på stranden så drog vi på Run to the hills!